Ολυμπιακός: Πρόσωπο-έκπληξη στο δείπνο των πρωταθλητών (pics+vid)

Ολυμπιακός: Πρόσωπο-έκπληξη στο δείπνο των πρωταθλητών (pics+vid)

Ποιος άλλοτε σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου εμφανίστηκε στο δείπνο που παρέθεσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε προπονητή και παίκτες

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε μια φαντασμαγορική φιέστα το βράδυ του Σαββάτου για την κατάκτηση του τρίτου σερί πρωταθλήματος και 47ου συνολικά στην ιστορία του. Οι ερυθρόλευκοι γιόρτασαν μαζί με τον κόσμο τους τον τίτλο, σε μια αξέχαστη βραδιά.

Μια βραδιά που έκλεισε με έναν τρόπο που μοιάζει πλέον να παίρνει θέση στο πρωτόκολλο που δημιούργησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης χρόνια πριν. Με ένα δείπνο μετά τη φιέστα στο εστιατόριο του Καραϊσκάκη, εκεί όπου βρέθηκαν τόσο ο ηγέτης του Ολυμπιακού, οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό τιμ και φυσικά οι οικογένειες τους.

Ένα δείπνο που έχει γίνει παράδοση στον Ολυμπιακό, αφού μετά από κάθε φιέστα πραγματοποιείται. Έτσι έγινε και φέτος με όλο το αγωνιστικό τμήμα, αλλά και τη διοίκηση να δίνει το παρών και να δίνει και το έναυσμα για τη νέα σεζόν και το… ραντεβού και πάλι εκεί για να γιορτάσουν το 48ο πρωτάθλημα.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί όμως είναι ότι εκτός από τους ποδοσφαιριστές, το προπονητικό επιτελείο και τη διοίκηση του Ολυμπιακού, βρέθηκε στο εστιατόριο και ένα πρόσωπο-έκπληξη. Ο λόγος για τον άλλοτε σταρ του ποδοσφαίρου, Ντέκο, ο οποίος ήταν ανάμεσα στους ανθρώπους των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ο σπουδαίος πρώην μέσος των Μπαρτσελόνα, Τσέλσι και Πόρτο έχει σταματήσει από το 2013, όμως παραμένει ενεργός στον χώρο του ποδοσφαίρου. Ένας μέσος με πάνω από 490 συμμετοχές σε συλλογικό επίπεδο, 75 γκολ και 159 ασίστ και δεκάδες τίτλους. Πλέον όμως, ο Πορτογάλος δραστηριοποιείται εδώ και αρκετό καιρό στον χώρο των μάνατζερ, έχοντας μάλιστα και τη δική του εταιρία (D20sports).

Ο λόγος που βρέθηκε λοιπόν στο δείπνο του Ολυμπιακού μόνος τυχαίος δεν είναι, αφού ο Ντέκο εκπροσωπεί στην Ελλάδα τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ και τον Τικίνιο Σοάρες. Και ήρθε για να τους δει πρωταθλητές.

Από εκεί και πέρα όμως, εκτός από τους δυο ποδοσφαιριστές και τη συνεργασία που έχει σε επαγγελματικό επίπεδο με τον Ολυμπιακό, ο Πορτογάλος ατζέντης έχει αναπτύξει μια πολύ ισχυρή προσωπική σχέση-φιλία και με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Ντέκο με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Τικίνιο όταν ο Βραζιλιάνος υπέγραψε στον Ολυμπιακό

Ο Ντέκο με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα

Και με τη φανέλα της Τσέλσι

Chelsea will end Arsenal's Premier League title hopes: Deco

Δείτε το βίντεο της ΠΑΕ από το δείπνο:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ