Nova : «Όνειρα θερινής νυκτός»

Nova : «Όνειρα θερινής νυκτός»

Υψηλόβαθμα στελέχη του συνδρομητικού καναλιού ξεκαθάριζαν πως δεν έχει γίνει καμιά πρόταση της Nova στις «άστεγες» τηλεοπτικά ομάδες.

Την έκπληξη των ιθυνόντων της Nova προκάλεσαν τα δημοσιεύματα που θέλουν το συνδρομητικό κανάλι να έχει κάνει πρόταση (μαζί με κανάλι ελεύθερης λήψης) στις «άστεγες» τηλεοπτικά ομάδες. Μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι από την Κάντζα τόνιζαν κατηγορηματικά πως δεν υπάρχει καμιά τέτοια πρόταση, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά.

«Πρόκειται για όνειρα θερινής νυκτός που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα». Είναι επίσης χαρακτηριστικό πως υψηλόβαθμα στελέχη της Nova θύμιζαν την απόρριψη (από τους ίδιους παράγοντες) των προτάσεων που είχε κάνει το συνδρομητικό κανάλι, αλλά και την απόρριψη της πρότασης ύψους 30 εκατ. ευρώ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα 15 ομάδων. Από την Κάντζα πρόσθεταν επίσης ότι έχουν ήδη προχωρήσει σε διμερείς συμφωνίες και πως το ρόστερ των ομάδων που θα καλύπτει η Nova την επόμενη σεζόν θα συμπληρωθεί αφού οριστικοποιηθούν οι τελικές αποφάσεις για τις ΠΑΕ που θα αδειοδοτηθούν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ