Βαρέλα:« Θέλω να γιορτάσω την κατάκτηση του Κυπέλλου με ένα ποτήρι σαμπάνια»

Βαρέλα:« Θέλω να γιορτάσω την κατάκτηση του Κυπέλλου με ένα ποτήρι σαμπάνια»

Ο Φερνάντο Βαρέλα μίλησε για τις καλύτερες στιγμές που βίωσε ως τώρα στον ΠΑΟΚ και έθεσε ως τελευταίο στόχο την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Ο Φερνάντο Βαρέλα στο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό αγωνίστηκε για τελευταία φορά μπροστά στον κόσμο του Δικεφάλου του βορρά και μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε για όλα όσα έχει περάσει τα έξι χρόνια που αγωνίστηκε με τον ΠΑΟΚ.

Ο κεντρικός αμυντικός από το Πράσινο Ακρωτήρι μίλησε στην κάμερα του PAOK TV και αναφέρθηκε σε όλα όσα έζησε με την ομάδα του ΠΑΟΚ τα τελευταία έξι χρόνια που βρίσκεται στην ομάδα, ενώ τόνισε πως θέλει να αποχωρήσει από τον Δικέφαλο του βορρά με την κατάκτηση του Κυπέλλου το ερχόμενο Σάββατο κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Φερνάντο Βαρέλα: 

Για το πόσο άλλαξε όλα αυτά τα χρόνια που πέρασε στον ΠΑΟΚ:

«Ο Φερνάντο του 2016 είχε πολλά όνειρα, πολλή ενέργεια, ήθελε να έρθει σε αυτό το κλαμπ και να παλέψει, να κερδίσει τίτλους. Σίγουρα, δεν περίμενα να καταφέρω τόσα πολλά εδώ. Αν σας έλεγα την πρώτη μέρα που ήρθα ότι θα πετύχω τόσα πολλά εδώ, θα σας έλεγα ψέματα. Ήταν φανταστικά αυτά που βίωσα με την ομάδα και τους ανθρώπους της. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάτι. Όλες οι στιγμές που έχω ως αναμνήσεις πλέον, ήταν φανταστικές και θα τις κρατήσω στην καρδιά μου για όλη μου τη ζωή».

Για το ότι είναι ένας από τους παίκτες με τους περισσότερους τίτλους στον ΠΑΟΚ:

«Είναι φανταστικό. Ήρθαμε με τον Κρέσπο, σαν δύο παίκτες που δεν ήξερε κανείς και θα φύγουμε ως θρύλοι. Νομίζω μπορώ να το πω. Θα είμαστε θρύλοι της ομάδας. Είναι απίθανο όλο αυτό που περάσαμε μαζί εδώ. Υπήρχαν και άσχημε στιγμές, αλλά οι καλές τις ξεπέρασαν. Οι καλές μου στιγμές εδώ είναι πάρα πολλές για να θυμάμαι τις άσχημες. Ήρθε όμως το τέλος. Εδώ στην Τούμπα έπαιξα το τελευταίο μου παιχνίδι. Νιώθω περήφανος που τελειώνει με τους οπαδούς να τραγουδούν το όνομά μου. Ήταν κάτι που δεν περίμενα. Δεν περίμενα οι οπαδοί να φωνάξουν ξανά το όνομά μου, Για μένα αυτή ήταν η μεγαλύτερη αναγνώριση όλων των ετών».

Για του λόγους που έμεινε τόσα χρόνια στον ΠΑΟΚ:

«Την πίεση που έχει ο ΠΑΟΚ δεν τη συναντάς σε άλλες ομάδες. Η πίεση να κερδίζεις, να τα δίνεις όλα σε κάθε προπόνηση, ακόμα κι όταν γυρίζεις στο σπίτι να ζήσεις σαν κανονικός άνθρωπος με την οικογένειά σου. Είναι κάτι διαφορετικό. Αν βγεις στον δρόμο, ο κόσμος σε σταματάει για να βγει φωτογραφία, να μιλήσει μαζί σου. Θέλουν μόνο το καλό της ομάδας. Σε παρακινούν να παίξεις καλά για την ομάδα. Αυτή η ομάδα είναι ξεχωριστή. Όπου και να πας, σε όλη την πόλη, παντού υπάρχει ο ΠΑΟΚ. Ακόμα κι αν δεν είσαι μέρος της ομάδας, το βιώνεις αυτό. Αρχικά πρέπει να κερδίσουμε το Κύπελλο. Δεν πρέπει να το ξεχνάμε αυτό».

Για την επόμενη μέρα:

«Αρχικά πρέπει να κερδίσουμε το Κύπελλο. Δεν πρέπει να το ξεχνάμε αυτό. Θα είναι φανταστικό να κερδίσουμε. Για μένα θα είναι το ιδανικό φινάλε. Θα ήθελα να φύγω έχοντας κερδίσει το Κύπελλο. Ελπίζω η επόμενη μέρα να με βρει με ένα ποτήρι σαμπάνια, να γιορτάζω και να χαλαρώνω».

Για τις πέντε κορυφαίες στιγμές που έχει ζήσει στον ΠΑΟΚ:

«Σίγουρα, η νίκη μας με 3-1 επί του Ολυμπιακού τη χρονιά του πρωταθλήματος. Η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική. Όταν σκόραρα με τον γιο μου δίπλα μου ήταν μια καλή στιγμή. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος σίγουρα. Αυτό έπρεπε να πω πρώτα. Είναι πολλές, είναι δύσκολο να επιλέξεις μόνο πέντε. Το παιχνίδι με την ΑΕΚ θα είναι πάντα ξεχωριστό. Νομίζω πως αν είχε μετρήσει εκείνο το γκολ θα ήταν μια φανταστική στιγμή και θα είχαμε κερδίσει ένα ακόμα νταμπλ. Έχω πολλές, είναι δύσκολο τώρα με τόσα συναισθήματα να διαλέξω μόνο πέντε. Αμέτρητες καλές αναμνήσεις».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ