Ολυμπιακός: Νέα δημοσιεύματα για τον Αφόνσο Σόουζα (vids)

Ολυμπιακός: Νέα δημοσιεύματα για τον Αφόνσο Σόουζα (vids)

Οι Πορτογάλοι επιμένουν ότι οι Ερυθρόλευκοι ενδιαφέρονται για τον 22χρονο μεσοεπιθετικό, Αφόνσο Σόουζα, ο οποίος ανήκει εξ’ ημισείας σε Πόρτο και Μπελενένσες.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στην Πορτογαλία για τον Ολυμπιακό και τον Αφόνσο Σόουζα, ο οποίος ανήκει εξ’ ημισείας σε Πόρτο και Μπελενένσες.

Ο 22χρονος αγωνίζεται κυρίως ως 10άρι, αλλά μπορεί να προσφέρει πολύτιμες λύσεις και ως αριστερό εξτρέμ, ενώ εάν χρειαστεί μπορεί να αγωνιστεί και ως κεντρικός μέσος. Ο Αφόνσο φέτος έχει πραγματοποιήσει συνολικά 33 συμμετοχές με τα χρώματα της Μπελενένσες, έχοντας απολογισμό 3 γκολ και 2 ασίστ σε 2.521 λεπτά.

Ο υποβιβασμός της Μπελενένσες στη δεύτερη κατηγορία του πορτογαλικού ποδοσφαίρου ανοίγει τον δρόμο για την αποχώρησή του από την ομάδα της Λισαβόνας, με τους Ιβηρες να μπλέκουν το όνομά του σε διάφορα μεταγραφικά σενάρια. Ένα από αυτό αναφέρεται στον Ολυμπιακό, ενώ ενδιαφέρον για την απόκτησή του, σύμφωνα με τους συμπατριώτες του, έχουν δείξει επίσης σύλλογοι από το Βέλγιο και την Ελβετία.

Το 50% των δικαιωμάτων του ανήκει στην Μπελενένσες και το άλλο 50% στην Πόρτο, στην οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, αγωνιζόμενος στις Κ15, Κ17, Κ19 και Πόρτο Β’, πριν μετακομίσει το 2020 στον σύλλογο της Λισαβόνας. Σύμφωνα με τους Πορτογάλους, ο Ολυμπιακός καλοβλέπει την περίπτωσή του, έχοντας σε περίοπτη θέση στη μεταγραφή του λίστα το όνομα του 22χρονου μεσοεπιθετικού.

Δείτε τον εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ