Αϊτόρ: «Δεν αρκεί να παίξουμε στα προκριματικά, θέλουμε να μπούμε στους ομίλους»

Αϊτόρ: «Δεν αρκεί να παίξουμε στα προκριματικά, θέλουμε να μπούμε στους ομίλους»

Ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα αναφέρθηκε στην ευρπωαϊκή επιστροφή του Παναθηναϊκού, τονίζοντας ότι η παρουσία στους ομίλους δεν είναι αρκετή και πως στόχος είναι η είσοδος στους ομίλους του Conference. Τι είπε για Γιοβάνοβιτς και τελικό Κυπέλλου.

Ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα μίλησε στην «Livesport» για την ευρωπαϊκή επιστροφή του Παναθηναϊκού και τόνισε πως δεν αρκεί η παρουσία στους ομίλους, αλλά στόχος είναι η είσοδος στους ομίλους του Europa Conference League.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στην επιρροή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην ομάδα, αλλά και στον τελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την επιστροφή του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη: «Νιώθω χαρούμενος γιατί ξέρουμε ότι πετύχαμε τον βασικό στόχο που είχαμε για το πρωτάθλημα. Τώρα μπορούμε να νιώσουμε λίγο πιο ήρεμα, αφού βοηθήσαμε την ομάδα να επιστρέψει στην Ευρώπη, όμως δεν μπορούμε να εφησυχάσουμε γιατί έχουμε τον τελικό του Κυπέλλου».

Για τους στόχους στην Ευρώπη: «Η επιστροφή στην Ευρώπη θα είναι δύσκολη υπόθεση, γιατί δεν αρκεί να παίξουμε στον β’ προκριματικό γύρο του Conference League. Θέλουμε να περάσουμε στους ομίλους και μετά να δούμε μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε. Δεν αρκεί σε αυτόν τον σύλλογο να παίξει λίγα ματς το καλοκαίρι».

Για τη δύσκολη αρχή στην Ευρώπη λόγω της έλλειψης βαθμών: «Το ξέρουμε και στόχος μας είναι να το αλλάξουμε. Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο, αλλά μπορούμε να το πετύχουμε. Θέλουμε να βοηθήσουμε την ομάδα να έχει μία παρουσία στην Ευρώπη αντάξια με την ιστορία της».

Ενώ για τον τελικό του Κυπέλλου: «Είναι πολλά οχτώ χρόνια χωρίς τίτλο για τον Παναθηναϊκό και εμείς έχουμε την υποχρέωση να το αλλάξουμε αυτό. Δεν θα είναι εύκολο, θα αντιμετωπίσουμε έναν δυνατό αντίπαλο, όμως τα πάντα εξαρτώνται από την απόδοσή μας. Αν παίξουμε όπως το τελευταίο δίμηνο, θεωρώ ότι θα καταφέρουμε να νικήσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ