«Συμφωνία ΑΕΚ – Φαμπιάν για δύο χρόνια»

«Συμφωνία ΑΕΚ – Φαμπιάν για δύο χρόνια»

Σύμφωνα με τους Ιταλούς η ΑΕΚ έχει φτάσει σε οριστική συμφωνία με τον Μεξικανό επιθετικό μέσο, Μάρκο Φαμπιάν.

Πολύ κοντά στην πρώτη της μεταγραφική κίνηση επί ημερών Ματίας Αλμέιδα φέρεται να βρίσκεται η ΑΕΚ.

Τουλάχιστον έτσι υποστηρίζουν οι Ιταλοί… Σύμφωνα με δημοσίευμα της «tuttomercatoweb», η Ένωση έχει δώσει τα χέρια με τον Μεξικανό επιθετικό μέσο, Μάρκο Φαμπιάν!

Όπως αναφέρουν οι Ιταλοί, η ΑΕΚ δουλεύει πολύ σοβαρά την υπόθεση και μάλιστα φέρεται να έχει φτάσει μια ανάσα από την απόκτηση του, έχοντας συμφωνήσει με τον 32χρονο για συμβόλαιο δύο ετών.

Πρόκειται για μια κίνηση… Ματίας Αλμέιδα εφόσον πραγματοποιηθεί, καθώς ο Αργεντινός τεχνικός της ΑΕΚ έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Φαμπιάν και πιο συγκεκριμένα τη σεζόν 2015/16, όταν τον είχε μαζί του στη Τσίβας.

«Μετά την εμπειρία που είχαν στη Γκουανταλαχάρα, ο Μάρκο Φαμπιάν και ο Ματίας Αλμέιδα θα μπορούσαν να συνεργαστούν ξανά. Ο Αργεντινός τεχνικός ανακοινώθηκε πρόσφατα από την ΑΕΚ και θα ήθελε να φέρει στην Αθήνα τον Μεξικανό επιθετικό μέσο, ​​τον οποίο ήδη έχει προπονήσει στη Γκουανταλαχάρα, για τον οποίο έχουν ήδη ξεκινήσει οι διαπραγματεύσεις. Όπως πληροφορείται το TMW, οι δύο πλευρές εργάζονται σκληρά για μια συμφωνία δύο ετών και η συμφωνία έχει ήδη προχωρήσει αρκετά», αναφέρει το ιταλικό Μέσο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ