Ο Αλαφούζος απάντησε πως ο Χουάνκαρ θα μείνει στον Παναθηναϊκό (vid)

Ο Αλαφούζος απάντησε πως ο Χουάνκαρ θα μείνει στον Παναθηναϊκό (vid)

Η ερώτηση φίλου του Παναθηναϊκού προς τον Γιάννη Αλαφούζο για τον Χουάνκαρ και η απάντηση του προέδρου του τριφυλλιού.

Ο Παναθηναϊκός έκλεισε τη σεζόν με ιδανικό τρόπο, αφού το βράδυ του Σαββάτου κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος επικρατώντας με 1-0 του ΠΑΟΚ. Σε έναν τελικό που περισσότερο θα τον θυμόμαστε για τα όσα ντροπιαστικά συνέβησαν στις εξέδρες, παρά για την ποδοσφαιρική του ποιότητα.

Οι «πράσινοι» μετά την επίτευξη των δύο μεγάλων φετινών στόχων τους, δηλαδή της κατάκτησης του Κυπέλλου και της ευρωπαϊκής εξόδου, σχεδιάζουν πλέον την επόμενη μέρα τους. Με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να έχει ανανεώσει τη συνεργασία του για άλλα δύο χρόνια, ο Παναθηναϊκός μπαίνει σε φάση σχεδιασμού.

Προτεραιότητά του; Η ανανέωση του συμβολαίου ενός εκ των βασικών στελεχών της φετινής πορείας του. Του Χουάνκαρ. Το συμβόλαιο του Ισπανού ολοκληρώνεται τον Ιούνιο, οι «πράσινοι» είχαν κάνει κουβέντες μαζί του πριν από μερικούς μήνες και ο ίδιος δήλωσε χθες ότι περιμένει να ξεκινήσουν και πάλι διαπραγματεύσεις.

Οι «πράσινοι» θέλουν να διατηρήσουν στο έμψυχο δυναμικό τους τον Ισπανό αριστερό μπακ, το οικονομικό είναι εκείνο που θα κρίνει εν τέλει την υπόθεσή του, με τον Γιάννη Αλαφούζο πάντως να δείχνει σίγουρος πως θα κρατήσει τον Χουάνκαρ στον Παναθηναϊκό.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, που βρέθηκε χθες στο ΟΑΚΑ και παρακολούθησε από κοντά τον τελικό του Κυπέλλου, βγαίνοντας από το γήπεδο ρωτήθηκε από φίλο του Παναθηναϊκού αν θα παραμείνει ο Χουάνκαρ στον σύλλογο και όπως φαίνεται στο βίντεο απάντησε καταφατικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ