Λεφτά ή αποχή οι παίκτες, υπόσχεση Κωνσταντίνου για Δευτέρα που είναι αργία!

Λεφτά ή αποχή οι παίκτες, υπόσχεση Κωνσταντίνου για Δευτέρα που είναι αργία!

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού δεν είδαν χρήματα στους λογαριασμούς και ενημέρωσαν πως αν δεν δουν έως τη Δευτέρα θα κάνουν αποχή. Για... παρανόηση μίλησε ο Κωνσταντίνου, που είπε πως είχε υποσχεθεί να τα δουν Δευτέρα του Πάσχα, μέρα που οι τράπεζες είναι κλειστές!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό, καθώς οι παίκτες αποφάσισαν αποχή από τις προπονήσεις από την Δευτέρα, αν δεν πληρωθούν άμεσα. Οι πράσινοι ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένοι στην διάρκεια της σημερινής προπόνησης, καθώς διαπίστωσαν ότι μέχρι τις δύο το μεσημέρι δεν είχαν μπει στους λογαριασμούς των ξένων παικτών, τα χρήματα που είχε υποσχεθεί η διοίκηση του συλλόγου. Οι ποδοσφαιριστές αποφάσισαν πως αν η διοίκηση δεν βάλει τα χρήματα (30% της δόσης Οκτωβρίου για τους ξένους και 30% για όλους τους παίκτες από τη δόση του Δεκεμβρίου), τότε θα κάνουν αποχή, ξεκινώντας μάλιστα τις κινητοποιήσεις τους από την Δευτέρα.

Οι ξένοι παίκτες ενημέρωσαν τους Έλληνες με το… κλείσιμο των τραπεζών πως χρήματα δεν υπάρχουν και τότε οι αρχηγοί συνομίλησαν με τον Βασίλη Κωνσταντίνου και του ανακοίνωσαν πως δεν τήρησε για ακόμα μια φορά την υπόσχεσή του. Ο Κωνσταντίνου απάντησε πως έχει γίνει… παρανόηση και πως είχε υποσχεθεί ότι θα μπουν χρήματα Δευτέρα του Πάσχα. Ωστόσο η συγκεκριμένη είναι αργία (!!!) και είναι άγνωστο πως θα μπορέσει ο Παναθηναϊκός να βάλει χρήματα. Οι παίκτες από την πλευρά τους ενημέρωσαν πως δεν υπάρχει άλλη υπομονή και πως αν δεν δουν χρήματα έως τη Δευτέρα, τότε θα προχωρήσουν σε αποχή από τις προπονήσεις.

Ο προπονητής του τριφυλλιού, Μαρίνος Ουζουνίδης, αποφάσισε να δώσει ρεπό αύριο στους παίκτες του, σε μια προσπάθεια να ηρεμήσουν τα πνεύματα, αλλά το σίγουρο είναι πως η κατάσταση στον Παναθηναϊκό έχει φτάσει στο απροχώρητο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ