Οδεύει προς παραμονή στον Παναθηναϊκό ο Σάντσες

Οδεύει προς παραμονή στον Παναθηναϊκό ο Σάντσες

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως θα διατηρήσει στο ρόστερ του τον Φακούντο Σάντσες για τουλάχιστον ακόμη έναν χρόνο

Το συμβόλαιο του Φακούντο Σάντσες με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου, ωστόσο, όπως όλα δείχνουν ο Αργεντινός μπακ θα συνεχίσει στο τριφύλλι για άλλον ένα χρόνο, ανανεώνοντας έως το καλοκαίρι του 2023.

Οι πράσινοι έχουν αποφασίσει στρατηγικά να δώσουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής στον Γιώργο Βαγιαννίδη τη νέα αγωνιστική περίοδο, αναβαθμίζοντας το ρόλο του στην ομάδα σε Νο2 πίσω απ’ τον Γιάννη Κώτσιρα, για τη θέση του δεξιού μπακ.

Μία αποχώρηση του Σάντσες θα έμοιαζε φυσιολογική με αυτά τα δεδομένα, όμως στον Παναθηναϊκό θεωρούν πως ο Αργεντινός (παρότι έχει πατήσει τα 32) δεν παύει να αποτελεί μία αρκετά αξιόπιστη λύση για όλες τις θέσεις της άμυνας.

Επιπλέον, είναι παίκτης ομάδας, δεν γκρινιάζει ακόμη κι αν είναι εκτός αποστολής, ενώ όπου του ζητήθηκε και χρειάστηκε κάλυψε κάθε κενό στην αμυντική γραμμή, παίζοντας κι αριστερός μπακ (6 φορές) αλλά ακόμα και στόπερ.

Επιπλέον, είναι θετικός μέσα στα αποδυτήρια, ενώ το συμβόλαιό του είναι χαμηλό. Και τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο τραπέζι, είναι υπέρ της παραμονής του στον Παναθηναϊκό για άλλον ένα χρόνο, τουλάχιστον με βάση αυτά που θα του προταθούν από τους πράσινους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ