Τάσεις φυγής από τον Μισελέν

Τάσεις φυγής από τον Μισελέν

Ο Κλεμάν Μισελέν εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει από την ΑΕΚ, καθώς θα ήθελε να επιστρέψει ξανά πίσω στην Γαλλία.

Η ΑΕΚ το περασμένο καλοκαίρι δαπάνησε ένα ποσό κοντά στο 1 εκατομμύριο ευρώ προκειμένου να αποκτήσει τον Κλεμάν Μισελέν που αγωνιζόταν στην Λανς και είχε πραγματοποιήσει αρκετά καλές εμφανίσεις, ενώ αγωνίστηκε και με την Ολυμπιακή Ομάδα της Γαλλίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Παρόλα αυτά, ο Μισελέν δεν ταίριαξε στους «κιτρινόμαυρους», με αποτέλεσμα να ανταγωνίζεται με τον Λάζαρο Ρότα τη θέση στο δεξί άκρο της άμυνας και από τα μέσα της σεζόν και έπειτα βρισκόταν μεταξύ πάγκου και εξέδρας. Ο 25χρονος Γάλλος αμυντικός με την φανέλα της Ένωσης κατέγραψε 24 συμμετοχές έχοντας μάλιστα και 2 ασίστ.

Πάντως ο ίδιος φαίνεται πως δεν είναι ευχαριστημένος με την παρουσία του στην ΑΕΚ και στον χρόνο συμμετοχής που έλαβε στο φετινό πρωτάθλημα και έχει στο μυαλό του την αποχώρηση από την Ένωση και φαίνεται πως επιθυμεί να επιστρέψει στην πατρίδα του, είτε άμεσα είτε έμμεσα, όπως δήλωσε μεταξύ άλλων.

«Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ξεχωριστό. Θα ήθελα να επιστρέψω στη Γαλλία και στη Ligue 1», ανέφερε σε Μέσο της πατρίδας του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ