Παίκτη της Μπενφίκα «χτυπάει» ο Ολυμπιακός (vids)

Παίκτη της Μπενφίκα «χτυπάει» ο Ολυμπιακός (vids)

Τι αναφέρουν οι Πορτογάλοι.

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού φέρεται να βρίσκεται ο Ντιόγκο Γκονζάλβες, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Πορτογάλοι, οι οποίοι μάλιστα τονίζουν ότι η ομάδα του μεγάλου λιμανιού προσέγγισε την Μπενφίκα και ρώτησε για τον 25χρονο ποδοσφαιριστή.

Ο Ντιόγκο Γκονζάλβες καλύπτει όλη τη δεξιά πλευρά, καθώς μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία τόσο ως εξτρέμ όσο και ως μπακ, προσφέροντας πολύτιμες λύσεις στον εκάστοτε προπονητή του.

Το συμβόλαιο που έχει με την ομάδα της Λισαβόνας είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2025, αλλά οι Αετοί δεν… καίγονται να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους και την επόμενη σεζόν και εμφανίζονται θετικοί στο ενδεχόμενο να τον παραχωρήσουν το φετινό καλοκαίρι.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πραγματοποίησε συνολικά 34 συμμετοχές με τα χρώματα της Μπενφίκα, έχοντας 2 ασίστ σε 1.353 λεπτά. Ο Ντιόγκο Γκονζάλβες είναι γέννημα – θρέμμα των Αετών, καθώς αναδείχθηκε από την ακαδημία του πορτογαλικού συλλόγου.

Εχει περάσει από όλες τις μικρές ομάδες της Μπενφίκα, ενώ τη σεζόν 2017-2018 παραχωρήθηκε ως δανεικός στην Νότιγχαμ Φόρεστ, πραγματοποιώντας 10 συμμετοχές. Με την πρώτη ομάδα των Αετών έχει αγωνιστεί συνολικά σε 77 ματς, έχοντας 2 γκολ και 10 ασίστ, ενώ η… μετοχή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο αγγίζει τα 6 εκατ. ευρώ.

Δείτε τον εν δράσει:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ