Πασχαλάκης στους συμπαίκτες του: «Είμαι σίγουρος για εσάς, του χρόνου θα τα κερδίσετε όλα»

Πασχαλάκης στους συμπαίκτες του: «Είμαι σίγουρος για εσάς, του χρόνου θα τα κερδίσετε όλα»

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του στον ΠΑΟΚ με μια συγκινητική ομιλία στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ μετά τον χαμένο τελικό Κυπέλλου.

Μετά από πέντε σεζόν η συνεργασία του Αλέξανδρου Πασχαλάκη με τον ΠΑΟΚ έφτασε στο τέλος της, με τον 32χρονο γκολκίπερ να δίνει το τελευταίο του ματς με τη φανέλα του Δικεφάλου στον τελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, όπου η ομάδα του ηττήθηκε (1-0).

Έπειτα από τη λήξη της αναμέτρησης , ο Έλληνας ποερτιέρε έκανε μια μικρή ομιλία προς τους συμπαίκτες του, την οποία δημοσίευσε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ στα social media, γράφοντας και το δικό της μήνυμα για τον Πασχαλάκη.

Από την πλευρά του ο ίδιος εξέφρασε τη σιγουριά του για τίτλους στην ομάδα, την επόμενη σεζόν.

«Είμαι στενοχωρημένος και χαρούμενος, γιατί τίποτα δεν τελείωσε. Τώρα ξεκινάμε. Σηκώστε το κεφάλι. Είμαι σίγουρος για εσάς και πιστεύω ότι του χρόνου θα τα κερδίσετε όλα. Εγώ τελείωσα από τον ΠΑΟΚ. Σας εύχομαι τα καλύτερα στη ζωή σας, τα καλύτερα για τις οικογένειες σας. Σας αγαπώ όλους παιδιά. Σας αγαπώ και νιώθω ευλογημένος. Σας ευχαριστώ», ανέφερε χαρακητιριστικά ο Πασχαλάκης.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σχολίασε: «Η θέση του στην ιστορία του ΠΑΟΚ είναι εξασφαλισμένη. Τη φανέλα με το 31 δικαιωματικά μπορεί να την πάρει σπίτι του, αφού όλοι πλέον την έχουν συνδεδεμένη με την τρέλα του, την αυτοθυσία του, τη φωνή του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ