Εξελίξεις με Πινέδα και Θέλτα: Ανοίγει ο δρόμος για ΑΕΚ

Εξελίξεις με Πινέδα και Θέλτα: Ανοίγει ο δρόμος για ΑΕΚ

Ετοιμος να αποχωρήσει από τη Θέλτα ο Ορμπελίν Πινέδα!

Ενα όνομα που «παίζει» δυνατά για την ΑΕΚ είναι ο Ορμπελίν Πινέδα. Ο 26χρονος άσος τοποθετείται αρκετά ψηλά στο μπλοκάκι της Ένωσης και δεν αποκλείεται, σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεσή του.

Σύμφωνα με διάφορα δημοσιεύματα σε Ισπανία και Μεξικό, ο Πινέδα μετράει… μέρες στη Θέλτα! Ο 26χρονος φέρεται να είχε τετ α τετ με τον προπονητή, Εντουάρντο Κοουδέτ, έτσι ώστε να ξεδιαλύνει το τοπίο.

Στη συνάντηση των δυο ανδρών, ξεκαθαρίστηκε πως θα ήταν προτιμότερο για τον Πινέδα να αποχωρήσει από την ομάδα του Βίγκο. Ο Κουδέτ δεν υπολογίζει τον Μεξικανό για τη νέα αγωνιστική περίοδο και οι τίτλοι τέλους μοιάζουν πιο κοντά από ποτέ.

Όπως φαίνεται, ο πρώην παίκτης του Ματίας Αλμέιδα βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από τη Θέλτα και η ΑΕΚ περιμένει στη γωνία.

Αν λοιπόν βρεθεί η κατάλληλη… φόρμουλα αποχώρησης (είτε με δανεισμό, είτε με πώληση), τότε η Ένωση είναι ένα από τα φαβορί για την απόκτηση του Πινέδα.

Θυμίζουμε, πως ο Πινέδα είναι πολυθεσίτης και αγωνίζεται με μεγάλη ευκολία σε όλες τις θέσεις της μεσοεπιθετικής γραμμής (κυρίως «8» και «10»). Βασικό εργαλείο του Ματίας Αλμέιδα στην Τσίβας, κατέκτησαν μαζί ένα πρωτάθλημα, ένα Κύπελλο και το Concacaf Champions League. Η χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται στα 9 εκατομμύρια ευρώ και την εφετινή αγωνιστική περίοδο, κατέγραψε 6 συμμετοχές στο ισπανικό πρωτάθλημα με τη Θέλτα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ