Μπέος: Οπαδοί του Άρη του έκαναν τρελό χουνέρι – Πως αντέδρασε

Μπέος: Οπαδοί του Άρη του έκαναν τρελό χουνέρι – Πως αντέδρασε

Οι οπαδοί του Αρη - όπως υποστηρίζει ο Αχιλλέας Μπέος - γέμισαν μέσα σε λίγες ώρες με αρνητικές κριτικές το μαγαζί La Isla Beach Bar, το οποίο πλέον είναι ένα από μαγαζιά με τη χαμηλότερη βαθμολογία στην Σκιάθο!

Την αντίδραση των οπαδών του Αρη, τουλάχιστον όπως υποστηρίζει ο ίδιος, προκάλεσε η προσπάθεια του Αχιλλέα Μπέου να αποκλειστεί η ομάδα τους από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Οι Κίτρινοι εν τέλει δικαιώθηκαν από την UEFA και οι οπαδοί του Αρη απάντησαν στον πρόεδρο της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος και δημάρχου της θεσσαλικής ομάδας, γεμίζοντας με αρνητικές κριτικές τη σελίδα του La Isla Beach Bar, που ανήκει στην οικογένεια του Αχιλλέα Μπέου. Η βαθμολογία του beach bar έπεσε στο 1.5 αστέρι, με τις αρνητικές κριτικές να λειτουργούν αποτρεπτικά για τους τουρίστες.

Οι τουρίστες κοιτάζουν τις κριτικές που έχουν τα μαγαζιά στις χώρες και τις πόλεις που ταξιδεύουν και όπως είναι απόλυτα λογικό επισκέπτονται τα μαγαζιά με τις καλύτερες κριτικές. Το 1.5 αστέρι είναι μια από τις πιο χαμηλές κριτικές, που μπορεί να έχει ένα μαγαζί, με την χαμηλή βαθμολογία να λειτουργεί αποτρεπτικά για τους τουρίστες.

Όλα άρχισαν όταν ο Αχιλλέας Μπέος απείλησε ευθέως τον κόσμο του Αρη, αποκαλώντας τους οπαδούς της ομάδας της Θεσσαλονίκης ως «σκουλίκια». «Γι αυτό και τα αποβράσματα αυτά (δεν είναι τυχαίο που τους αποκαλούν σκουλήκια), γνωστοί “βρομιάρηδες” κάθε είδους, ας σκεφτούν πριν επισκεφτούν, όπως απειλητικά αναφέρουν, τον πανέμορφο Τσουγκριά με τα υπέροχα πεντακάθαρα νερά, και να κάνουν πρώτα ένα μπάνιο να ξεβρομίσουν για να μην βρομίσουν και τη θάλασσα. Καλό είναι να πάρουν μπρατσάκια γιατί αν θελήσουν να υλοποιήσουν τις εκβιαστικές απειλές τους θα κάνουν μπάνιο και τα νερά είναι βαθιά», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του ο Μπέος.

Οι οπαδοί του Αρη αντέδρασαν, γεμίζοντας μέσα σε λίγες ώρες με αρνητικές κριτικές το μαγαζί La Isla Beach Bar, το οποίο πλέον είναι ένα από μαγαζιά με τη χαμηλότερη βαθμολογία στον Τσουγκριά, αλλά και εν γένει στην Σκιάθο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ