«Ο Ουάρντα έχει πρόταση από τον Ολυμπιακό» – Διαψεύδει ο ατζέντης του ότι μίλησε

«Ο Ουάρντα έχει πρόταση από τον Ολυμπιακό» – Διαψεύδει ο ατζέντης του ότι μίλησε

Ο Αμρ Ουάρντα επανήλθε στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό, μέσα από... φανταστικές δηλώσεις ατζέντη. Διαψεύδει ο Χρήστος Γάτσης ότι τον εκπροσωπεί και ότι μίλησε.

Μπάχαλο στην Αίγυπτο με Ουάρντα και Ολυμπιακό! Οι συμπατριώτες του 28χρονου μεσοεπιθετικού ανέβασαν δηλώσεις τις οποίες υποτίθεται ότι έκανε ο γνωστός ατζέντης, Χρήστος Γάτσης. Σε αυτές τις υποτιθέμενες δηλώσεις ο Ελληνας μάνατζερ φέρεται να υποστήριξε ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον πρώην άσο του ΠΑΟΚ και μάλιστα κατέθεσε πρόταση για την απόκτησή του. «Ο πελάτης μου έχει πολλές προσφορές από το κυπριακό και το ελληνικό πρωτάθλημα, συμπεριλαμβανομένου του Ολυμπιακού», φέρεται να ανέφερε, σύμφωνα με τα όσα γράφουν οι Αιγύπτιοι.

Δημοσιεύματα, όμως, για τα οποία πήρε θέση ο Χρήστος Γάτσης, ο οποίος μεταξύ άλλων εκπροσωπεί και τον Γιώργο Μασούρα. Ο γνωστός ατζέντης διέψευσε κατηγορηματικά, όχι μόνο ότι έχει μιλήσει στους Αιγύπτιους, αλλά και ότι εκπροσωπεί, πλέον, τον Ουάρντα. Συγκεκριμένα, υποστηρίζει ότι δεν έχει συνεργασία με τον παίκτη και ότι είναι αυτονότητο πως δεν θα έλεγε οτιδήποτε για κάποιον που δεν εκπροσωπεί.

Αναλυτικά όσα είπε – σύμφωνα με τους Αιγύπτιους – ο Γάτσης:

«Στελέχη της Ανόρθωσης ήρθαν μαζί μας σε επικοινωνία προκειμένου να ανανεώσουν το συμβόλαιο του για έναν ακόμη χρόνο, αλλά ο Ουάρντα θέλει να ζήσει μια νέα εμπειρία εκτός κυπριακού πρωταθλήματος.

Ο πελάτης μου έχει πολλές προσφορές από το κυπριακό και το ελληνικό πρωτάθλημα, συμπεριλαμβανομένου του Ολυμπιακού, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει αποφασίσει τον επόμενο σταθμό του και θα κάνουμε συναντήσεις με αυτούς τους συλλόγους για να συζητήσουμε προσφορές το επόμενο διάστημα.

Μίλησα με τον Αμρ για τις προσφορές που του έγιναν από το κυπριακό πρωτάθλημα, αλλά μου μετέφερε την επιθυμία του να επιστρέψει για να παίξει ξανά στην Ελλάδα.

Ο Ουάρντα θα κάνει ολιγοήμερες διακοπές την επόμενη εβδομάδα, μετά τις οποίες θα πάρει την τελική του απόφαση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ