ΠΑΟΚ: Το ευχαριστώ του Πασχαλάκη σε Ιβάν Σαββίδη

ΠΑΟΚ: Το ευχαριστώ του Πασχαλάκη σε Ιβάν Σαββίδη

Με μήνυμα στα social media ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ευχαριστεί τους πάντες στον ΠΑΟΚ για αυτά τα πέντε σπουδαία χρόνια που πέρασε ως κάτοικος Τούμπας.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μετά από πέντε χρόνια παρουσίας στον ΠΑΟΚ αποτελεί παρελθόν από την ομάδα του Δικεφάλου του Βορρά.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας αποκτήθηκε από τον ΠΑΣ Γιάννινα τον Αύγουστο του 2017 και με την ομάδα της Θεσσαλονίκης κατέκτησε συνολικά τέσσερα τρόπαια, ένα πρωτάθλημα και τρία Κύπελλα Ελλάδος. Μάλιστα από το 2018 ήταν ο βασικός τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ και βρέθηκε κάτω από την εστία συνολικά 179 φορές σε όλες τις διοργανώσεις 179 φορές.

Ο Πασχαλάκης με μια ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ευχαρίστησε την οικογένεια Σαββίδη, τον Ραζβάν Λουτσέσκου, τους συμπαίκτες του αλλά και τους ανθρώπους με τους οποίους συνυπήρξε όλα αυτά τα χρόνια.

Αναλυτικά το μήνυμα του Πασχαλάκη:

«2017-2022. Μια πενταετία έκλεισε με όμορφα συναισθήματα, αποχωρώ από την ομάδα που πήρα και έδωσα χαρά.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτα από όλα τους συμπαίκτες μου έναν προς ένα γιατί χωρίς αυτούς δεν θα είχα καταφέρει τίποτα, τον κύριο Λουτσέσκου, τους προπονητές τερματοφυλάκων που είμασταν από το πρωί έως το βράδυ μαζί, τους αφανείς ήρωες της ομάδας (φροντιστές, γυμναστές, φυσιοθεραπευτές), τον κόσμο που σε δύσκολες εποχές είναι δίπλα στην ομάδα.

Τον κύριο Σαββίδη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και τέλος την οικογένεια μου . Ευχαριστώ»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ