Ο Ελ Αραμπί, ο δεύτερος επιθετικός και το δεξί μπακ

Ο Ελ Αραμπί, ο δεύτερος επιθετικός και το δεξί μπακ

Η αντίστροφη μέτρηση για την δημιουργία του νέου Ολυμπιακού έχει ξεκινήσει…

Έντεκα μέρες μετά το φινάλε των αγωνιστικών υποχρεώσεων και οι ερυθρόλευκοι απολαμβάνουν τις διακοπές τους. Τόσο ο Πέδρο Μαρτίνς όσο και οι παίκτες είχαν ανάγκη από ξεκούραση μετά από μια δύσκολη σεζόν που ήρθε να προστεθεί σε μια ασταμάτητη περίοδο 2,5 χρόνων όπου το διάστημα των διακοπών ήταν πολύ μικρό.

Για αρκετούς πάντως από τους παίκτες του Ολυμπιακού οι αγώνες με τις εθνικές τους ομάδες θα τους αναγκάσουν σε πρόωρη διακοπή της ξεκούρασης τους.

Όπως και να έχει το ραντεβού των πρωταθλητών στις 14 Ιουνίου στο Ρέντη θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον από όλες τις απόψεις.

Για τα νέα πρόσωπα που είναι πιθανό να βρεθούν αλλά και για αυτούς που θα διεκδικήσουν μια δεύτερη, ακόμη και τρίτη ευκαιρία για να πείσουν τον Πέδρο Μαρτίνς πως αξίζουν να παραμείνουν στο ρόστερ. Και βεβαίως για αυτούς που δεν θα είναι έχοντας κλείσει το κεφάλαιο Ολυμπιακός στην καριέρα τους.

Τα «μέτωπα» στο κομμάτι της δημιουργίας του «παζλ» του νέου Ολυμπιακού είναι αρκετά. Το πιο «καυτό» θέμα αυτή την στιγμή δεν είναι άλλο από την παραμονή ή όχι του Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Η πρόταση του Ολυμπιακού στον Μαροκινό επιθετικό είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετική.

Ασύλληπτη για τα ελληνικά δεδομένα. Ο Ολυμπιακός δείχνει πόσο αναγνωρίζει και επιβραβεύει τον Ελ Αραμπί για την τεράστια προσφορά του στην τριετία που φοράει την ερυθρόλευκη φανέλα. Και δείχνει με τον τρόπο του, με το πλουσιοπάροχο συμβόλαιο που του προσφέρει και τα εντυπωσιακά μπόνους επίτευξης στόχων πως τον θέλει για πάντα στο λιμάνι!

Ο Μαροκινός είναι θέμα χρόνου να δώσει την τελική του απάντηση και από αυτή να εξαρτηθεί όλο το πλάνο για την επίθεση της νέας χρονιάς για τον Ολυμπιακό. Καθώς από την παραμονή ή όχι του Ελ Αραμπί θα παίξει ρόλο και το τι θα γίνει με τον δεύτερο επιθετικό που θα έχει ο Μαρτίνς την νέα σεζόν.

Ο Τικίνιο που είναι δεδομένο πως βρίσκεται ψηλά στη λίστα της Φενέρ και ο Χασάν που επιστρέφει από τον δανεισμό του στην Τουρκία συμπληρώνουν αυτή την στιγμή την τριάδα με τους ερυθρόλευκους να είναι γνωστό εδώ και καιρό πως καλοβλέπουν τον Ζαχάβι που έμεινε ελεύθερος από την Αϊντχόβεν.

Η αντίστροφη μέτρηση στο πιο «καυτό» θέμα του Ολυμπιακού έχει ξεκινήσει την ώρα που (από εκεί και πέρα) η υπόθεση του δεξιού μπακ είναι αυτή που δουλεύετε περισσότερο από κάθε άλλη με τις επιλογές να είναι ήδη πολλές και διαθέσιμες για να σκεφτεί και να αποφασίσει ο Πέδρο Μαρτίνς.

Όπως ο Γιαν Κόουτο που τσεκάρεται καιρό αλλά και ο Έλληνας πια Μπάλντοκ είναι στις επιλογές των πρωταθλητών για μια θέση που αναζητείται όσο πιο γρήγορα η καλύτερη δυνατή λύση.

Την ώρα που τα δημοσιεύματα στην Γαλλία για τον Λαλά συνεχίζονται με Λιλ και Μονπελιέ να τον έχουν στην λίστα τους. Τον Λαλά που είναι αλήθεια πως δεν μπόρεσε να δείξει αυτά που όλοι περίμεναν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ