«Η Χόφενχαϊμ θέλει 4 εκατ. ευρώ για τον Γκατσίνοβιτς»

«Η Χόφενχαϊμ θέλει 4 εκατ. ευρώ για τον Γκατσίνοβιτς»

Δημοσίευμα στη Σερβία αναφέρει ότι η Χόφενχαϊμ ζητάει 4 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον Γκατσίνοβιτς, ενώ ο Παναθηναϊκός θέλει να αποκτήσει ξανά ως δανεικό.

Προσπάθεια για να κρατήσει τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς στο ρόστερ του και την επόμενη σεζόν κάνει ο Παναθηναϊκός, με τον Σέρβο μέσο να επιβεβαιώνει με δηλώσεις του τις διαπραγματεύσεις του Τριφυλλιού με την Χόφενχαϊμ.

Λίγες ημέρες μετά την τοποθέτηση του 27χρονου, υπήρξε δημοσίευμα στη Σερβία, το οποίο ανέφερε ότι η γερμανική ομάδα ζητάει 4 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον Γκατσίνοβιτς, ένα ποσό που είναι απαγορευτικό για το Τριφύλλι, που θα προσπαθήσει να τον αποκτήσει εκ νέου ως δανεικό, καλύπτοντας το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου του.

O Γκατσίνοβιτς αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και στο δεύτερο μισό της σεζόν πραγματοποίησε συνολικά 15 συμμετοχές, έχοντας 3 ασίστ, ενώ το συμβόλαιο που έχει με την Χόφενχαϊμ είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

«Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής Μιγιάτ Γκασίνοβιτς έδειξε πολύ καλό πρόσωπο στον Παναθηναϊκό. Να θυμίσουμε, ότι πήγε στην ελληνική ομάδα ως δανεικός από τη Χόφενχαϊμ.

Οι Έλληνες θα ήθελαν να κρατήσουν τον Μιγιάτ στις τάξεις τους και την επόμενη σεζόν και έτσι ξεκίνησαν διαπραγματεύσεις με τους Γερμανούς για την αγορά του συμβολαίου του Σέρβου ποδοσφαιριστή.

Ο δανεισμός δεν ήταν με οψιόν αγοράς. Πλέον το τίμημα που ζητά η Χόφενχαϊμ είναι αρκετά υψηλό για τον Παναθηναϊκό.

Οι Γερμανοί κοστολογούν τον Γκασίνοβιτς στα 4.000.000 ευρώ, ποσό που δύσκολα θα μπορέσει να πληρώσει ο Παναθηναϊκός. Μια άλλη επιλογή που εξετάζει ο Παναθηναϊκός είναι να ζητήσει ξανά δανεικό τον ποδοσφαιριστή, καλύπτωντας το μεγαλύτερο μέρος των αποδοχών του.

Ο Γκατσίνοβιτς έχει συμβόλαιο με τη Χόφενχαϊμ μέχρι το καλοκαίρι του 2024».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ