Αποκαλύψεις από τον πρόεδρο της Γκόριτσα για Κοτάρσκι: «Θα τον πουλήσουμε για τρία εκατομμύρια στον ΠΑΟΚ»

Αποκαλύψεις από τον πρόεδρο της Γκόριτσα για Κοτάρσκι: «Θα τον πουλήσουμε για τρία εκατομμύρια στον ΠΑΟΚ»

Ο πρόεδρος της Γκόριτσα, Νέναντ Τσρνκο, αναφέρθηκε στην πιθανή πώληση του Ντομινίκ Κοτάρσκι στον ΠΑΟΚ κάνοντας λόγο για ένα ποσό στα τρία εκατ. ευρώ.

Στο προσκήνιο είναι για τον ΠΑΟΚ το θέμα της απόκτησης τερματοφύλακα, με τον Ντομινίκ Κοτάρσκι της Γκόριτσα να είναι ο πρώτος στόχος. Ο παίκτης αγωνίζεται ως δανεικός από τον Άγιαξ στην κροατική ομάδα η οποία έχει το δικαίωμα να αποκτήσει τα δικαιώματα του.

Ο πρόεδρος της Γκόριτσα, Νέναντ Τσρνκο, σε δηλώσεις του σχετικά με το μέλλον του 22χρονου τερματοφύλακα τόνισε πως αυτή την στιγμή υπάρχουν διαπραγματεύσεις της ομάδας του με τον Αίαντα ώστε να κάνουν δικό τους τον παίκτη και στη συνέχεια να τον πουλήσουν στον ΠΑΟΚ για τρία εκατ. ευρώ.

Όσα είπε ο πρόεδρος της Γκόριτσα:

«Αυτή τη στιγμή ο Κοτάρσκι αποτελεί θέμα διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε εμάς και τον Άγιαξ. Έχουμε το δικαίωμα εξαγοράς των δικαιωμάτων του και θέλουμε να το ασκήσουμε, εφόσον ο Άγιαξ δεχθεί να πληρωθεί τμηματικά η ρήτρα του. Πιστεύω ότι θα βρεθεί λύση στο θέμα αυτό και στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ μπορεί να αποκτήσει από μας τον Κοτάρσκι, με τη μεταγραφή του να φτάνει στα 3 εκατομμύρια ευρώ.

Επίσης στις διαπραγματεύσεις με την ομάδα του Άμστερνταμ είναι λογικό να απαιτηθεί από τον Άγιαξ ποσοστό μεταπώλησης στα χρήματα που θα εισπράξουμε επιπλέον από το buy out που θα πληρώσουμε. Υπάρχουν πολλές προτάσεις για τον Κοτάρσκι και στο τέλος θα είναι καλό για την Γκόριτσα να έχει όφελος από τη μεταγραφή του. Άλλωστε πιθανότατα θα φέρουμε πίσω τον Ιβάν Μπάνιτς για τη θέση του τερματοφύλακα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ