Το ερωτηματικό Λουτσιάνο, ο Μολίνς και οι σημειώσεις!

Το ερωτηματικό Λουτσιάνο, ο Μολίνς και οι σημειώσεις!

Ο Βραζιλιάνος φέρεται να μην εξοφλήθηκε, το παράπονο του Σουηδού στον Κωνσταντίνου και οι σημειώσεις των παικτών για τις υποσχέσεις!

«Οι ξένοι εξοφλήθηκαν τον Οκτώβριο», υποστήριξε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και κάποιοι όντως το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης είδαν χρήματα στους λογαριασμούς τους.

Ένας απ’ αυτούς για παράδειγμα ήταν ο Αντονί Μουνιέ, που έπαθε ένα πολιτισμικό σοκ όταν είδε πριν λίγο καιρό να του προσφέρεται μέρος της δόσης Οκτωβρίου σε μετρητά μέσα σε έναν φάκελο. Τότε, δεν τα παρέλαβε και ζήτησε να μπουν στην τράπεζα κι αυτό το διαπίστωσε χθες. Κι ενημέρωσε τους Έλληνες συμπαίκτες του και δη τους αρχηγούς. Οι πληροφορίες, όμως, αναφέρουν ότι δεν έχει εξοφληθεί τον Οκτώβριο ο Λουτσιάνο. Ο Βραζιλιάνος, ο οποίος έχει πλέον το μεγαλύτερο συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 600.000 ευρώ, πήρε πριν λίγες μέρες 22.000 ευρώ. Είναι τόσα πολλά, ωστόσο, τα οφειλόμενα, που δεν έφτασαν μάλλον χθες για να εξοφληθεί όλο τον Οκτώβριο. Κι έλεγαν από την ΠΑΕ ότι αυτό θα συμβεί όταν πάρουν οι υπόλοιποι και το 30% της δόσης Δεκεμβρίου.

Το συγκεκριμένο ποσοστό ο Κωνσταντίνου υποσχέθηκε την περασμένη Παρασκευή, όταν κι επισκέφθηκε τους παίκτες, ότι θα καταβληθεί μέχρι τις 15 Απριλίου. Στη συνομιλία που είχε τη Μεγάλη Τετάρτη με τον Κουρμπέλη έλεγε ότι ίσως γίνει και 2-3 μέρες μετά το Πάσχα. Σε κάθε περίπτωση αποτελεί ερωτηματικό η κατάσταση με τον Λουτσιάνο, στον οποίο δείχνει με κάθε τρόπο η ΠΑΕ ότι δεν επιθυμεί την παραμονή του (σ.σ. τον Γενάρη, άλλωστε, ζήτησε να λυθεί το συμβόλαιό του, αλλά αρνήθηκαν οι Ουζουνίδης, Διαμαντόπουλος). Οπως ερωτηματικό αποτελεί και η στάση των συμπαικτών του, αν όντως δεν έχει εξοφληθεί έως τη Δευτέρα, αφού έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα «ούτε ένας απλήρωτος…».

Την περασμένη Παρασκευή, όμως, σημειώθηκαν δύο ακόμα γεγονότα που αποδεικνύουν ότι οι παίκτες έχουν χάσει κάθε ίχνος εμπιστοσύνης. Ένας εκ των αρχηγών ο Γκιγέρμο Μολίνς είπε στον Κωνσταντίνου: «Δεν ανεχόμαστε άλλο τα ψέματα. Θέλουμε ειλικρίνεια. Εχουμε μείνει για να παλέψουμε για την ομάδα και δεν μας δείχνετε σεβασμό. Πήγα στο εξωτερικό για αποκατάσταση κι όλα έγιναν με δικά μου έξοδα». Κυκλοφόρησε επίσης ότι του είπε «Λες μ…ες. Πρέπει να ντρέπεσαι»!!! Αλλά αυτό διαψεύστηκε από τους παίκτες. Οι «πράσινοι», όπως και να έχει, όταν μιλούσε ο Κωνσταντίνου κρατούσαν σημειώσεις σε ένα χαρτί. Για να μην γίνει παρανόηση. Και το έλεγαν και μεταξύ τους: «Γράψτε όλες τις υποσχέσεις, τις ημερομηνίες και τα ποσοστά για να μην μας λένε μετά ότι παρεξηγήσαμε…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ