Συνεχίζουν τα… δικά τους για τον Σεμέδο οι Πορτογάλοι

Συνεχίζουν τα… δικά τους για τον Σεμέδο οι Πορτογάλοι

H «A bola» αναφέρει πως το ποσό της ρήτρας για τον Σεμέδο που θέλει να κρατήσει η Πόρτο ειναι πολλά.

Δίνουν και παίρνουν τα δημοσιεύματα από την Πορτογαλία για το ενδιαφέρον της Πόρτο να αποκτήσει τον Ρούμπεν Σεμέδο με κανονική μεταγραφή.

Οι «δράκοι» ωστόσο προσπαθούν το τελευταίο διάστημα να ρίξουν την τιμή του Πορτογάλου κεντρικού αμυντικού, ευελπιστώντας να κάνει μια «έκπτωση» ο Ολυμπιακός. Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα από την Πορτογαλία και συγκεκριμένα της «A bola», η Πόρτο θεωρεί υπερβολικά τα 5,5 εκατομμύρια ευρώ που αξιώνει ο Ολυμπιακός για τον Σεμέδο.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι Πορτογάλοι, οι «δράκοι» θα πιέσουν και άλλο για να καταφέρουν να πείσουν τον Ολυμπιακό να ρίξει την τιμή. Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν φαντάζει και τόσο εφικτό αυτή τη στιγμή.

Μπορεί ο Σεμέδο να μην είναι στα βασικά πλάνα του Ολυμπιακού για την επόμενη σεζόν, ωστόσο στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο γνωρίζουν πως είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος μπορεί να φέρει ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία της ομάδας.

Επιπλέον, ο Ολυμπιακός ακολουθεί μια συγκεκριμένη τακτική με τις πωλήσεις του τα τελευταία χρόνια και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει τώρα λόγω του Σεμέδο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ