ΠΑΟΚ: Ετοιμάζεται για Θεσσαλονίκη ο Κουαλιάτα

ΠΑΟΚ: Ετοιμάζεται για Θεσσαλονίκη ο Κουαλιάτα

Ο Νικολάς Κουαλιάτα αναμένεται να αγωνιστεί για προτελευταία φορά σήμερα (29/5) με τη φανέλα της Μοντεβιδέο Γουόντερερς και μετράει πλέον αντίστροφα για τον ερχομό του στη Θεσσαλονίκη.

Αντίστροφα για την ενσωμάτωσή του στον ΠΑΟΚ μετράει πλέον ο Νικολάς Κουαλιάτα! Ο 22χρονος άσος θα αγωνιστεί για προτελευταία φορά με τη φανέλα της Μοντεβιδέο Γουόντερερς, κόντρα στην Πλάζα Κολόνια (18:30), για τη 14η αγωνιστικής του πρωταθλήματος Αpertura της Primera Division της Ουρουγουάης.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει το ματς με την Μπόστον Ρίβερ στο Μοντεβιδέο το ερχόμενο Σάββατο το οποίο και θα σηματοδοτήσει το τέλος των υποχρεώσεων των Γουόντερς, με τον 22χρονο επιτελικό μέσο να ετοιμάζεται έτσι να «αποχαιρετήσει» το κλαμπ που τον ανέδειξε για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.

Εφόσον αγωνιστεί στο σημερινό παιχνίδι, ο Κουαλιάτα θα καταγράψει την 20η φετινή του εμφάνιση, έχοντας έως τώρα 13 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και 6 στο Κόπα Σουνταμερικάνα, με απολογισμό 4 ασίστ, ενώ συνολικά μετράει 76 συμμετοχές, 7 γκολ και 13 ασίστ!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ