Εξελίξεις στον ΠΑΟΚ: Μένει ο Βιεϊρίνια – Τι… τρέχει με Λημνιό

Εξελίξεις στον ΠΑΟΚ: Μένει ο Βιεϊρίνια – Τι… τρέχει με Λημνιό

Υπογράφει για άλλον ένα χρόνο ο Αντρέ Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ. Τι συμβαίνει με τον Δημήτρη Λημνιό και τα υπόλοιπα μεταγραφικά ζητήματα

Για πάντα στον ΠΑΟΚ ο Αντρέ Βιεϊρίνια.

Η σημαία του δικεφάλου του βορρά θα παραμείνει στον… ιστό της, με τις δυο πλευρές να έχουν φτάσει σε συμφωνία. Όπως φαίνεται, ο Πορτογάλος παίκτης έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους των «ασπρόμαυρων» ανανεώνοντας το συμβόλαιό του για ακόμη ένα χρόνο. Μάλιστα, οι αποδοχές του θα είναι μειωμένες, ενώ όταν κρεμάσει τα παπούτσια του είναι πολύ πιθανό να αναλάβει πόστο στην ομάδα.

Με το μέτωπο του Αντελίνο Βιεϊρίνια να κλείνει θετικά, στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο συνεχίζουν το σκανάρισμα της μεταγραφικής αγοράς. Ο Νικολάς Κουαλιάτα βρίσκεται προ των πυλών, ενώ στο κάδρο του ΠΑΟΚ εμφανίζεται και το όνομα του Δημήτρη Λημνιού.

Στον δικέφαλο του βορρά δε λένε όχι σε ενδεχόμενη επιστροφή του Έλληνα εξτρέμ, με όλα τα ενδεχόμενα να βρίσκονται στο τραπέζι των συζητήσεων. Το συμβόλαιο του 24χρονου παίκτη στην Κολωνία ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024, αλλά δύσκολα θα βρει θέση στο ρόστερ του γερμανικού συλλόγου. Στον ΠΑΟΚ περιμένουν στη… γωνία και αν τους παρουσιαστεί η ευκαιρία, δεν αποκλείεται να την αρπάξουν από τα μαλλιά.

Παράλληλα, στις μεταγραφικές προτεραιότητες του Ζοσέ Μπότο είναι να αποκτηθούν ένας ακόμη τερματοφύλακας (μετά τον «κλεισμένο» Ντομινίκ Κοτάρσκι), δύο εξτρέμ και ένας αριστερός μπακ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ