Βιεϊρίνια : «Ο Ρονάλντο είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο»

Βιεϊρίνια : «Ο Ρονάλντο είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο»

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια βραβεύτηκε με το Play of the Month για τον Φεβρουάριο κι αφού σχολίασε το απίστευτο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο κόντρα στη Γιουβέντους χαρακτήρισε τον Πορτογάλο σούπερ σταρ ως τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια παραχώρησε συνέντευξη με αφορμή την παραλαβή του βραβείου «play of the month» και σχολίασε, μεταξύ άλλων, το ψαλιδάκι του Κριστιάνο Ρονάλντο στην αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Γιουβέντους, ενώ χαρακτήρισε τον Πορτογάλο σταρ της βασίλισσας ως τον κορυφαίο παίκτη στον κόσμο. Ο παίκτης του ΠΑΟΚ μίλησε επίσης για όσα έγιναν το τελευταίο διάστημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ τόνισε πως πλέον στόχος του Δικεφάλου του βορρά είναι η δεύτερη θέση και το Κύπελλο Ελλάδας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το βραβείο του: «Στη θέση που παίζω δεν είναι να βλέπουμε κάθε μήνα τέτοια πράγματα. Δεν ξεχνιέται όμως. Ήθελα να δείξω κάτι παραπάνω από άποψη δημιουργίας. Δυστυχώς φέτος δεν μπορούσα, μακάρι του χρόνο να έχω κι άλλες τέτοιες στιγμές…»

Για το γκολ του Κριστιάνο Ροναλντο: «Για μένα είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Κάθε φορά μας δείχνει κάτι διαφορετικό. Δούλεψα 4-5 χρονιά μαζί του, ξέρω τι μπορεί να κάνει και πόσο έχει δουλέψει για να φτάσει εκεί που έφτασε. Είμαι ενθουσιασμένος με το γκολ που πέτυχε γιατί αλλά πράγματα βλέπεις στην προπόνηση κι αλλά στο Champions League».

Για το γεγονός ότι στην Ελλάδα ασχολούμαστε με δικαστήρια: «Εγώ αυτό που ήταν να πω το είπα. Δυστυχώς αυτό έχουμε. Από την στιγμή που παίζουμε στα δικαστήρια δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι, γιατί δεν είμαι δικηγόρος. Εμείς θα παίξουμε κι αφήνουμε τα άλλα για τους δικηγόρους μας».

Για το αν δεν μπορούν να κλέψουν από τον ΠΑΟΚ το χαμόγελο και την περηφάνια: «Δε μπορούν να μας κλέψουν τα χαμόγελα και την περηφάνια. Αυτό που δείξαμε φέτος κάνεις δεν μπορεί να μας το πάρει. Ο Ολυμπιακός δεν ήθελε να παίξει, αυτό σημαίνει πολλά, ότι άρχισαν να μας φοβούνται. Δε θέλω να σχολιάσω κάτι άλλο, έχουμε μπροστά μας το Πάσχα για να ξεκουραστούμε ενόψει των αγώνων που ακολουθούν».

Για το πως νιώθει για την επιστροφή του στην ομάδα: «Είμαι χαρούμενος που γύρισα στην ομάδα μου που αγαπώ κι αυτό μου φτάνει. Δε θέλω να σκεφτώ τίποτα άλλο».

Για το στόχο της δεύτερης θέσης και του κυπέλλου: «Αυτό έχουμε. Μας πήραν το πιο σημαντικό έχουμε τα αλλά δύο…»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ