Στη Μαδρίτη ο Καρυπίδης με τον Μπούργος – Φουλάρει για Ρικέλμε, Καμέγιο ο Άρης (Pic, Vids)

Στη Μαδρίτη ο Καρυπίδης με τον Μπούργος – Φουλάρει για Ρικέλμε, Καμέγιο ο Άρης (Pic, Vids)

O Θόδωρος Καρυπίδης βρίσκεται από σήμερα στη Μαδρίτη και συναντήθηκε με τον Χερμάν Μπούργος. Στην κορυφή της λίστας τους οι Ρικέλμε και Καμέγιο.

Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα η υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού του Άρη, ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, με τον Θόδωρο Καρυπίδη να ταξιδεύει στη Μαδρίτη.

Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ Άρης, μαζί με τον Χερμάν Μπούργος, που βρισκόταν ήδη στην ισπανική πρωτεύουσα, βρέθηκαν στο «Wanda Metropolitano» για να συναντηθούν με ανθρώπους της Ατλέτικο Μαδρίτης, προκειμένου να μιλήσουν για δύο ποδοσφαιριστές, που έχουν στην κορυφή της μεταγραφικής τους λίστας οι Θεσσαλονικείς.

Αυτοί είναι ο Σέρχιο Καμέγιο και ο Ροντρίγκο Ρικέλμε που αποτελούν δυο πολύ μεγάλα πρότζεκτ για τους ροχιμπλάνκος. Ο Άρης λοιπόν μέσω του Μπούργος και των εξαιρετικών σχέσεων που έχει με την ισπανική ομάδα, αλλά και με τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές, θέλει να αποκτηθούν οι συγκεκριμένοι παίκτες.

Με τη μορφή δανεισμού φυσικά, ενώ θα είναι άγνωστο αν θα τοποθετηθεί στη συμφωνία και ρήτρα αγοράς, μιας και η Ατλέτικο υπολογίζει κανονικά στους δυο νεαρούς ποδοσφαιριστές για το μέλλον.

Αξίζει να σημειωθεί πως και ο Καμέγιο και ο Ρικέλμε τη φετινή σεζόν αγωνίστηκαν ως δανεικοί στη Μιράντες από την Ατλέτικο και πραγματοποίησαν μια σπουδαία και γεμάτη σεζόν.

Τέλος οι δύο άντρες ανανέωσαν το ραντεβού τους για αύριο, ενώ από την Ατλέτικο Μαδρίτης οι κίτρινοι θα σκανάρουν και ποδοσφαιριστές από την δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Η φωτογραφία του Θόδωρου Καρυπίδη με τον Χερμάν Μπούργος στην έδρα της Ατλέτικο:

Δείτε τον Καμέγιο εν δράσει: 

Δείτε και τον Ρικέλμε εν δράσει: 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ