«Βλέπει» παίκτες απ’ όλες τις αγορές η ΑΕΚ

«Βλέπει» παίκτες απ’ όλες τις αγορές η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ έχει τα... μάτια της σε πολλές διαφορετικές αγορές, με τα νέα της στελέχη να έχουν πιάσει δουλειά.

Η ΑΕΚ κάνει κάτι το οποίο δεν έκανε τα προηγούμενα χρόνια. Εξετάζει ποδοσφαιριστές από πολλές διαφορετικές αγορές. Και αυτή τη δυνατότητα της την δίνουν τα νέα της στελέχη.

Ο Ματίας Αλμέιδα έχει πολλές γνώσεις για την αγορά της Αμερικής, τόσο από το πρωτάθλημα των ΗΠΑ, όπου εργάστηκε, όσο και στη Λατινική Αμερική από όπου προέρχεται ή την Κεντρική όπου επίσης εργάστηκε.

Ήδη έχουν γίνει γνωστά και ονόματα, με τον Πινέδα και τον Χουάνγκ να είναι στη λίστα του, ενώ υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις που τον απασχολούν.

Από την άλλη, με τον Ράντεκ Κουχάρσκι στη θέση του τεχνικού διευθυντή, η Ένωση βλέπει παίκτες και από την αγορά της κεντρικής Ευρώπης.

Ο Πολωνός γνωρίζει πολύ καλά τόσο την πατρίδα του όσο και τις Τσεχία, Σλοβακία και Ουγγαρία, ενώ φυσικά έχει και τις διασυνδέσεις για να «τρέξει» και την υπόθεση του Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ, η οποία μπορεί να παραμένει «ανοιχτή», αλλά κρίνεται εξαιρετικά δύσκολη.

Από εκεί και πέρα, ο Μπρούνο Άλβες, που σύντομα αναμένεται να ανακοινωθεί, λόγω ονόματος και επιρροής μπορεί να ανοίξει «πόρτες» για τον Δικέφαλο και στην αγορά της Ιβηρικής ή και της Ιταλίας, όπου έχει αγωνιστεί, παρόλο που δεν θα έχει άμεση εμπλοκή με τα μεταγραφικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ