Θετικός για ΑΕΚ ο Πινέδα, αλλά…

Θετικός για ΑΕΚ ο Πινέδα, αλλά…

Ο Ορμπελίν Πινέδα προτιμά την ΑΕΚ λόγω Ματίας Αλμέιδα, αλλά η Θέλτα ψάχνει ομάδα να πουλήσει τον παίκτη ενώ η Ένωση συζητά μόνο για δανεισμό με οψιόν.

Μία από τις περιπτώσεις που ενδιαφέρουν την ΑΕΚ στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο είναι αυτή του Ορμπελίν Πινέδα. Ο Μεξικανός μέσος βρίσκεται ψηλά στη λίστα της Ένωσης και αποτελεί προσωπική επιλογή του Ματίας Αλμέιδα ο οποίος τον γνωρίζει και τον θέλει στην ομάδα.

Ο παίκτης δεν πρόκειται να μείνει στη Θέλτα αυτό το καλοκαίρι, παρά το ότι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2027, με την ομάδα του Βίγκο να θέλει να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή και να έχει θέσει την τιμή του στα 5-6 εκατ. ευρώ. Αυτό είναι και το πρόβλημα για την ΑΕΚ η οποία επιθυμεί δανεισμό με οψιόν για το επόμενο καλοκαίρι.

Σύμμαχος της Ένωσης είναι η επιθυμία του Πινέδα που θέλει να έρθει στην Ελλάδα λόγω της παρουσίας του Αλμέιδα, ωστόσο η υπόθεση αυτή δεν αναμένεται να τελειώσει γρήγορα. Προς το παρόν δεν υπάρχουν προτάσεις για αγορά του Μεξικανού, με τη Θέλτα να περιμένει όμως κι αν δεν βρεθεί κάποια πρόταση που να την ικανοποιεί τότε πιστεύουν στην ΑΕΚ πως έχουν αρκετές πιθανότητες για να τον αποκτήσουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ