Επίσημο: Αγόρασε τον Σάστρε ο ΠΑΟΚ

Επίσημο: Αγόρασε τον Σάστρε ο ΠΑΟΚ

O ΠΑΟΚ αγόρασε τα δικαιώματα του Ζοάν Σάστρε από τη Μαγιόρκα, με τον Ισπανό να υπογράφει συμβόλαιο για τέσσερα χρόνια με τον Δικέφαλο.

Παίκτης του ΠΑΟΚ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα είναι ο Ζοάν Σάστρε! Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτησή του Ισπανού άσου από τη Μαγιόρκα και έκλεισε έτσι μία σημαντική εκκρεμότητα για το ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συμφωνίας με την Μαγιόρκα για την απόκτηση του Ζοάν Σάστρε. Ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Δικέφαλο μέχρι τις 30.06 του 2026.

Ο Σάστρε ήρθε τον Ιανουάριο προκειμένου να προσφέρει λύσεις στο δεξί άκρο της άμυνας και αποδείχτηκε μια αξιόπιστη προσθήκη στο ρόστερ του Δικεφάλου. Ξεκίνησε εντυπωσιακά, πέτυχε δύο υπέροχα γκολ στα πρώτα του παιχνίδια και… κέρδισε το δικαίωμά του να παραμείνει στον ΠΑΟΚ της επόμενης μέρας φτάνοντας τις συμμετοχές που ενεργοποίησαν την option αγοράς του.

Έτσι, ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε και τυπικά την απόκτηση του Ισπανού από την ομάδα της Μαγιόρκα. Ο Iσπανός υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ