Οριστικό: Ο Λοντίγκιν στον Παναθηναϊκό!

Οριστικό: Ο Λοντίγκιν στον Παναθηναϊκό!

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει την πρώτη του μεταγραφή για τη νέα σεζόν, καθώς συμφώνησε σε όλα με τον Γιούρι Λοντίγκιν. Οι λεπτομέρειες του deal...

Παίκτης του Παναθηναϊκού πρέπει να θεωρείται ο Γιούρι Λοντίγκιν, αφού τα βρήκε σε όλα με το τριφύλλι και αποτελεί την πρώτη μεταγραφική κίνηση των πρασίνων ενόψει καλοκαιριού.

Ο Ρώσος γκολκίπερ έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα, στον οποίο πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν και ο Παναθηναϊκός κινήθηκε άμεσα προκειμένου να κλείσει τον έμπειρο τερματοφύλακα που μαζί με τον Μπρινιόλι θα συνθέσει το δίδυμο κάτω από τα δοκάρια για τη νέα σεζόν.

Ο πρώην τερματοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννινα αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο για δύο χρόνια, μέχρι το καλοκαίρι του 2024, ενώ θα έχει απολαβές περίπου 250.000 ευρώ ετησίως.

Ο Λοντίγκιν απασχόλησε έντονα κι άλλες ομάδες της Superleague, όπως ο Άρης και η ΑΕΚ, όμως οι πράσινοι πρόλαβαν να αποσπάσουν το «ναι» και να ολοκληρώσουν τη συμφωνία, με το μόνο που απομένει πλέον να είναι η ανακοίνωση.

Η μεταγραφή του Λοντίγκιν δείχνει πως ο Σωκράτης Διούδης είναι κοντά στην έξοδο από τους Κυπελλούχους Ελλάδος μιας και θέλει να έχει και περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Όσον αφορά τον έμπειρο Ρώσο τερματοφύλακα τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε σε 33 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και είχε 14 clean sheet στην φοβερή χρονιά του ΠΑΣ Γιάννινα.

Εκτός από τους Ηπειρώτες ο Λοντίγκιν έχει αγωνιστεί και στην Ξάνθη και στον Ολυμπιακό στην Ελλάδα, ενώ έχει παίξει και στη Ζενίτ και την Άρσεναλ Τούλα στην πατρίδα του, αλλά και στην Γκαζιαντέπ. Σε διεθνές επίπεδο έχει βρεθεί σε αρκετές αποστολές της εθνικής ομάδας της Ρωσίας, ενώ μετράει και 11 συμμετοχές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ