Οι αποκαλύψεις του Καρλίτος: «Αυτά μου είπε ο Λαόθ για τον τελικό – Θέλω να επιστρέψω στην Ισπανία»

Οι αποκαλύψεις του Καρλίτος: «Αυτά μου είπε ο Λαόθ για τον τελικό – Θέλω να επιστρέψω στην Ισπανία»

Τι είπε ο Καρλίτος για τα όσα του ανέφερε ο Ματέου Λαόθ στον τελικό του Κυπέλλου. Αποκαλυπτικός και για το μέλλον του ο Ισπανός.

Δηλώσεις που θα «σηκώσουν» μεγάλη κουβέντα έκανε στην Ισπανία, ο Καρλίτος. Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού μίλησε αρχικά για το μέλλον του, καθώς αποκάλυψε πως τον χειμώνα είχε προτάσεις από την Ισπανία, τις οποίες το «τριφύλλι» απέρριψε, ενώ πρόσθεσε πως στόχος του είναι να γυρίσει στην πατρίδα του σύντομα.

Παράλληλα, ο Καρλίτος μίλησε και για τον διαιτητή του τελικού του Κυπέλλου, Ματέου Λαόθ και αποκάλυψε τι του είπε ο Ισπανός διαιτητής για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και τις διακοπές που έγιναν στην αναμέτρηση.

«Ήταν πολύ καλή η σεζόν, είχα 35 εμφανίσεις και 12 γκολ, με 5 ασίστ. Αισθάνομαι ότι στο καλύτερο σημείο της καριέρας μου μέχρι στιγμής, τόσο αγωνιστικά, όσο και ως προς τον τρόπο που αντιλαμβάνομαι τα πράγματα στο γήπεδο.

Θέλω να επιστρέψω στην Ισπανία γιατί είμαι αρκετά χρόνια μακριά από το σπίτι και την οικογένειά μου, όμως, η αλήθεια είναι πως όσα έχω ζήσει και όσα ακόμα θα ζήσω, είναι αξέχαστα.

Μια ομάδα από την LaLiga και άλλες τρεις από τη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας με ήθελαν τον χειμώνα, όμως, ο Παναθηναϊκός δεν το συζήτησε. Τώρα έχω ακόμα έναν χρόνο συμβολαίου, θα δούμε τι θα γίνει το καλοκαίρι, είμαι ήρεμος», ανέφερε αρχικά, πριν μιλήσει για τον Λαόθ:

«Μιλήσαμε και μου ανέφερε πως ήταν αδιανόητο όλο αυτό καθώς δεν θα μπορούσε να διακοπεί τόσες φορές ένα ματς ούτε με τη μεγαλύτερη αντιπαλότητα στην Ισπανία. Ούτε το παιχνίδι του αιώνα δεν θα είχε τέτοια πράγματα. Βέβαια, στην Ισπανία πηγαίνεις στο γήπεδο για ένα ματς και είναι σαν να πηγαίνεις στο θέατρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ