ΠΑΣ Γιάννινα : Αφαίρεση τριών βαθμών λόγω Τσάβες

ΠΑΣ Γιάννινα : Αφαίρεση τριών βαθμών λόγω Τσάβες

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έκανε δεκτή την αίτηση του Κρίστιαν Τσάβες για αφαίρεση τριών βαθμών από τον ΠΑΣ Γιάννινα, λόγω οφειλών του προς τον Αργεντινό.

Δεκτή έκανε την αίτηση του Κρίστιαν Τσάβες για αφαίρεση τριών βαθμών από τον ΠΑΣ Γιάννινα λόγων οφειλών το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

Η ομάδα της Ηπείρου καλείται να καταβάλλει εντός τριών ημερών από την κοινοποίηση της απόφασης το ποσό των 88.169,23 ευρώ στον Αργεντινό επιθετικό και να έρθει σε συμβιβασμό με την πλευρά του. Έτσι, η πλευρά του παίκτη θα καταθέσει αίτημα για αναίρεση της ποινής. Αν δεν γίνει αυτό, τότε θα αφαιρεθούν οριστικά οι τρεις βαθμοί.

Εν συνεχεία ο ΠΑΣ θα έχει επιπλέον πέντε εργάσιμες ημέρες μετά τον επόμενο αγώνα του, ούτως ώστε να πληρώσει και να πάρει πίσω τους βαθμούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Διαιτητικό Δικαστήριο κατά την τελευταία του συνεδρίαση έλαβε την ακόλουθη απόφαση.

Αναφορικά με την υπόθεση του αιτούντος Κρίστιαν Γκάμπριελ ΤΣΑΒΕΣ, επαγγελματία ποδοσφαιριστή, και της καθής η αίτηση  Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία ΠΑΣ Γιάννινα:

Δέχεται την από 16-2-.2018 αίτηση του αιτούντος Κρίστιαν Γκάμπριελ ΤΣΑΒΕΣ, επαγγελματία ποδοσφαιριστή.
Ενεργοποιεί σε βάρος της καθής ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος, κατά τα διαλαμβανόμενα στο ιστορικό της παρούσας αιτίες και ποσά, την επιβληθείσα με την 10/2018 απόφαση του παρόντος Διαιτητικού Δικαστηρίου (όπως διορθώθηκε το διατακτικό της με την 13/2018 απόφασή του)  ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ