«Ο Σεμπαστιάν Σιμάνσκι είναι πιθανό να πάει στην ΑΕΚ»

«Ο Σεμπαστιάν Σιμάνσκι είναι πιθανό να πάει στην ΑΕΚ»

Πολωνός δημοσιογράφος αναφέρει σε ανάρτηση του πως ο Σεμπάστιαν Σιμάνσκι είναι αρκετά πιθανό να μεταγραφεί στην ΑΕΚ το φετινό καλοκαίρι.

Ο Πολωνός δημοσιογράφος, Πιότρ Κοζμίνσκι έριξε «βόμβα» με ανάρτηση του στα social media, καθώς άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο ο Σεμπάστιαν Σιμάνσκι να μετακομίσει στην Ελλάδα και την ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, ο έγκυρος δημοσιογράφος ξεκίνησε μια συζήτηση για την αποχώρηση του Πέδρο Τίμπα από τη Λεχ Πόζναν και εκεί τον ρώτησε ένας χρήστης για το μεγάλο αστέρι της Ντιναμό Μόσχας.

Η ερώτηση ήταν για το πόσα χρήματα θα πάρει η ομάδα της Βαρσοβίας σε περίπτωση πώλησης του Σιμάνσκι από τη Ντινάμο Μόσχας σε άλλον ευρωπαϊκό σύλλογο.

Μάλιστα, ο ίδιος αναφέρει πως έχουν γραφτεί πολλές ομάδες, όπως η Χέρτα και η Μπέτις, αλλά διάφορα ποσά για τον παίκτη, ενώ πως το Transfermarkt κοστολογεί τον παίκτη στα 13 εκατ. ευρώ με τον δημοσιογράφο να απαντά σε «κιτρινόμαυρο» φόντο. Εκεί λοιπόν, ο δημοσιογράφος ανέφερε πως δεν θα είναι καθόλου απίθανο ο παίκτης να μετακομίσει στην Ελλάδα και την ΑΕΚ, πυροδοτώντας «βόμβα», μιας και πρόκειται για έναν παίκτη πολύ υψηλού επιπέδου, αλλά και ταυτόχρονα πανάκριβου.

Ο Σιμάνσκι πωλήθηκε από τη Λέχ Πόζναν στη ρωσική ομάδα για 5/5 εκατ. ευρώ, ενώ αγωνίζεται στη Μόσχα την τελευταία τριετία έχοντας 86 συμμετοχές με 8 γκολ. Φέτος, ο Πολωνός μέσος έκανε τη σεζόν της καριέρας του παίζοντας σε 32 ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ρωσίας έχοντας 6 γκολ και 9 ασίστ.

«13 εκατ; Γνώμη μου με λιγότερα χρήματα. Και δεν θα με εκπλήξει αν ο παίκτης πάει στην ΑΕΚ», ανέφερε ο Κοζμίνσκι και συμπλήρωνε πως «ας περιμένουμε, κατά τη γνώμη μου δεν θα κάνει μεταγραφή τόσο μεγάλου ποσού και όχι απαραίτητα σε “γουάου” κλαμπ της Ευρώπης», αναφέρει ο Πολωνός δημοσιογράφος στην απάντηση του για τον Σιμάνσκι.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ