Παναθηναϊκός : Υποψήφιος ο Κώστας Κωνσταντινίδης για τεχνικός διευθυντής

Παναθηναϊκός : Υποψήφιος ο Κώστας Κωνσταντινίδης για τεχνικός διευθυντής

«Τρέχει» τον σχεδιασμό ο Παναθηναϊκός για την επόμενη σεζόν, με το θέμα του τεχνικού διευθυντή να «καίει» τους πράσινους. Στη λίστα ο Κωνσταντινίδης, «παγωμένο» του Νταμπίζα.

Παράλληλα με το θέμα της αδειοδότησης, ο Παναθηναϊκός «τρέχει» από τώρα τον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν. Οι πράσινοι, άσχετα με το τι συμβαίνει με το «Athens Alive» ή με οποιονδήποτε άλλον υποψήφιο επενδυτή, είναι αναγκασμένοι να σχεδιάσουν την επόμενη μέρα του συλλόγου προκειμένου να είναι έτοιμοι για τη νέα σεζόν.

Στο πλαίσιο αυτό έχει καταρτιστεί μια λίστα με υποψήφιους τεχνικούς διευθυντές προκειμένου να καλυφθεί η θέση που έχει μείνει κενή από τη μέρα που έφυγε ο Νίκος Λυμπερόπουλος. Ο Νίκος Νταμπίζας είναι πολύ ψηλά στη σχετική λίστα, αλλά έχει «παγώσει» ο ίδιος το θέμα, περιμένοντας να δει τις εξελίξεις.

Το νέο όνομα που μπήκε σε αυτή είναι αυτό του Κώστα Κωνσταντινίδη, που έχει αγωνιστεί στον Παναθηναϊκός την τριετία 1996-1999. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως είναι επιλογή του Γιάννη Αλαφούζου και πως ήδη έχει υπάρξει μια πρώτη κουβέντα με τον Βασίλη Κωνσταντίνου.

Ο τελευταίος φέρεται να τον έχει ενημερώσει για την εκτίμηση που τρέφουν στο πρόσωπό του άνθρωποι της ομάδας, ωστόσο ο Κωνσταντινίδης δεν… παίζει μόνος του, μιας και ο Παναθηναϊκός έχει στη λίστα του ακόμα ένα όνομα από την ελληνική αγορά και ένα από την ξένη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ