Τρέχει ο σχεδιασμός του Παναθηναϊκού: Κλεισμένος ο Βούρος, τελειώνει με Χουάνκαρ

Τρέχει ο σχεδιασμός του Παναθηναϊκού: Κλεισμένος ο Βούρος, τελειώνει με Χουάνκαρ

Τα τυπικά μένουν για Χουάνκαρ, δεδομένη η συμφωνία με τον Βούρο, που κινείται πλέον ο Παναθηναϊκός.

Σε φουλ ρυθμούς κινείται ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να θέλει το συντομότερο δυνατό να κλείσει το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ της ομάδας προκειμένου να έχεις τους ποδοσφαιριστές διαθέσιμους από την έναρξη της προετοιμασίας.

Όπως ενημερωθήκατε από χθες, στο θέμα που… έκαιγε τους «πράσινους», αυτό του Χουάνκαρ, υπήρξε ανατροπή. Κι εκεί που φαινόταν να βρίσκονται σε χάσμα οι δύο πλευρές, με εκατέρωθεν υποχωρήσεις είναι πλέον μια ανάσα από τη συμφωνία και την ανανέωση της συνεργασίας τους για δύο ακόμα χρόνια.

Ο Παναθηναϊκός ανέβασε την προσφορά του, ο Ισπανός μπακ έριξε τις απαιτήσεις που είχε, με τις δύο πλευρές να τα βρίσκουν κάπου στη… μέση. Πλέον φαίνεται πως απομένει μονάχα η υπογραφή των συμβολαίων και η επίσημη ανακοίνωση της ανανέωσης έως το 2024.

Από ‘κει και πέρα, κλεισμένος από τον Παναθηναϊκό φαίνεται πως είναι ο Πραξιτέλης Βούρος. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, οι δύο πλευρές στις συζητήσεις που είχαν κάνει τα είχαν βρει σε όλα, τόσο στο οικονομικό θέμα, όσο και στη διάρκεια του συμβολαίου.

Ο παίκτης περιμένει το… σινιάλο του Παναθηναϊκού ώστε να μεταβεί στην Αθήνα και να υπογράψει και εκείνος. Με τον ΟΦΗ δεν θα υπάρξει θέμα, αφού οι δύο ομάδες έχουν καλές σχέσεις και από τη μετακίνηση του Γιάννη Μπουζούκη τον περασμένο Ιανουάριο, όταν ο νεαρός μέσος πήρε τη μεταγραφή στην κρητική ομάδα την τελευταία μέρα των μεταγραφών. Πιθανόν να υπάρξει αναπροσαρμογή κάποιων όρων (όπως για παράδειγμα στο ποσοστό μεταπώλησης του Μπουζούκη) ώστε να μην προκύψει θέμα με τη μετακίνηση του Βούρου.

Από ‘κει και πέρα στον Παναθηναϊκό θέλουν να κλείσουν το συντομότερο δυνατό και το θέμα του δημιουργικού μέσου. Με τις περιπτώσεις των Γκατσίνοβιτς και Βιγιαφάνιες να παραμένουν ανοιχτές, ο Παναθηναϊκός κοιτάζει την αγορά για την εξεύρεση ποδοσφαιριστή που θα κάνει τη διαφορά. Τέτοιος είναι ο Ντομίνγκο Μπλάνκο της Ιντεπεντιέντε, πλην όμως όπως έχουμε αναφέρει η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν είναι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ