Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού ο Μάγκνουσον (vids)

Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού ο Μάγκνουσον (vids)

Ο Παναθηναϊκός έχει ψηλά στη λίστα του τον Χόρντουρ Μάγκνουσον, που μένει ελεύθερος απ’ την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

O Παναθηναϊκός συνεχίζει το πλάνο ενίσχυσης και δημιουργίας ενός ρόστερ καλύτερου από το φετινό, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να έχει φτιάξει μια συγκεκριμένη λίστα με ποδοσφαιριστές.

Μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Γιούρι Λοντίγκιν, αλλά και την ανανέωση του Χουάνκαρ, οι πράσινοι στρέφουν την προσοχή τους στην αγορά για ένα στόπερ και ένα όνομα που προστέθηκε στην πράσινη λίστα είναι και ο Χόρντουρ Μάγκνουσον, που μένει ελεύθερος απ’ την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Η περίπτωση του 29χρονου διεθνούς Ισλανδού στόπερ αρέσει στον Σέρβο τεχνικό του Παναθηναϊκού και δεν αποκλείεται στο άμεσο μέλλον να υπάρξουν εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση. Η αποχώρηση του από τη Ρωσία είναι δεδομένη, όπως και το ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα «παίξει» μόνος του σε περίπτωση που ασχοληθεί μαζί του.

Από εκεί και πέρα, ο 29χρονος Μάγκνουσον, με 41 συμμετοχές στην Εθνική Ισλανδίας, πέρασε μία πολύ δύσκολη σεζόν πέρσι, καθώς έμεινε εκτός δράσης για περίπου επτά μήνες λόγω σοβαρού τραυματισμού στον αχίλλειο τένοντα.

Ωστόσο, με την επιστροφή του έπαιξε βασικό στη Μόσχα, αλλά και στην Ισλανδία, όπου εκεί μάλιστα ήταν βασικός και στο πρόσφατο 2-2 με το Ισραήλ. Εκτός από αριστερό στόπερ μπορεί να αγωνιστεί και μπακ, ενώ η περίπτωσή του ακούγεται και στα ρεπορτάζ της ΑΕΚ, στην οποία προτάθηκε από άλλον ατζέντη κι όχι απ’ αυτόν που τον πρότεινε στον Παναθηναϊκό.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ