Εξελίξεις με Μπλάνκο – Οριστικό «τέλος» με την Ιντεπεντιέντε, τα δεδομένα με Παναθηναϊκό

Εξελίξεις με Μπλάνκο – Οριστικό «τέλος» με την Ιντεπεντιέντε, τα δεδομένα με Παναθηναϊκό

Οριστικό «τέλος» ανάμεσα σε Ντομίνγκο Μπλάνκο και Ιντεπεντιέντε. Η Ευρώπη και τα δεδομένα με τον Παναθηναϊκό.

Τίτλους τέλους αναμένεται να βάλουν και με τη… βούλα ο Ντομίνγκο Μπλάνκο και η Ιντεπεντιέντε. Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα από την Αργεντινή, στην τελευταία συνάντηση που είχαν οι δύο πλευρές προέκυψαν εξελίξεις, με τον 27χρονο να μη συμφωνεί στους όρους της Ιντεπεντιέντε και η υπόθεση να οδηγείται σε οριστικό «ναυάγιο».

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος, Ματίας Μαρτίνεζ, ο ατζέντης του Μπλάνκο ξεκαθάρισε στους ανθρώπους του συλλόγου πως ο πελάτης του περιμένει κάτι από την Ευρώπη και για τον συγκεκριμένο λόγο έχει αποφασίσει να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Τι σημαίνει δηλαδή αυτό… Πράγματι, ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται και μάλιστα πολύ σοβαρά για την περίπτωση του Μπλάνκο. Η περίπτωση του ωστόσο θεωρείται εξαιρετικά δύσκολη, καθώς για τον Αργεντινό υπάρχουν πολλές ομάδες που καραδοκούν, καθώς και το συμβόλαιο του είναι αρκετά «τσουχτερό», με τον ποδοσφαιριστή που μένει ελεύθερος από την Ιντεπεντιέντε να επιθυμεί και ένα «γενναίο» πριμ υπογραφής.

Στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού ωστόσο έχουν αποφασίσει να προσπαθήσουν και να δοκιμάσουν την τύχη τους με τον Μπλάνκο, καθώς ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θεωρεί ότι ο Αργεντινός διαθέτει την ποιότητα για να κάνει την άμεση διαφορά στον άξονα και να ανεβάσει το επίπεδο της ομάδας, όπως έκανε και ο Παλάσιος, ερχόμενος από την Αργεντινή.

«Οι εκπρόσωποι του παίκτη είπαν στην Ιντεπνετιεντε ότι ο Μπλάνκο δεν θα υπογράψει γιατί περιμένει κάτι από την Ευρώπη. Η απάντηση των ανθρώπων της ομάδας είναι ότι δεν έχει κάτι χειροπιαστό που να είναι καλύτερο από την πρόταση που το κάνουν. Είναι δεδομένο ότι ο σύλλογος θα τον θέσει οριστικά εκτός ομάδας», αναφέρει το tweet του Αργεντινού δημοσιογράφου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ