Λαμία: Πήρε 200 εισιτήρια για το ματς με τη Βέροια

Λαμία: Πήρε 200 εισιτήρια για το ματς με τη Βέροια

Μέσω ανακοίνωση της η Λαμία έκανε γνωστό πως έχει στην διάθεση της 200 εισιτήρια για το εκτός έδρας ματς με τη Βέροια, ενώ έκανε κάλεσμα στους ενδιαφερόμενους να επικοινωνήσουν με την ΠΑΕ.

Βέροια και Λαμία ετοιμάζονται για το μπαράζ  παραμονής/ανόδου με το πρώτο μεταξύ τους ματς να διεξάγεται το προσεχές Σάββατο  (11/06). Σε μια αναμέτρηση στην οποία η ομάδα της Φθιώτιδας αναμένεται να έχει και τον κόσμο στο πλευρό της μιας και μέσω ανακοίνωσης της έκανε γνωστό πως έχει στην διάθεση της 200 εισιτήρια, ενώ θα ναυλώσει και πούλμαν για την μεταφορά των οπαδών της στην Ημαθία.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Λαμία για τον αγώνα μπαράζ με αντίπαλο τη Βέροια, το Σάββατο 11/6 ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι η γηπεδούχος ομάδα έχει διαθέσει 200 εισιτήρια στην τιμή των 5€ για την Θύρα 5 του Δημοτικού Σταδίου Βέροιας.

Όσοι επιθυμούν να μεταβούν στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, θα πρέπει να προσέλθουν στα γραφεία της ομάδας (Πλατεία Ελευθερίας 3, 1ος όροφος) μέχρι την Παρασκευή 10/6 στις 20:00, να πληρώσουν το αντίτιμο του εισιτηρίου και να δηλώσουν εάν επιθυμούν να μεταβούν στην πόλη της Βέροιας με λεωφορείο, το οποίο θα διαθέσει η ΠΑΕ Λαμία.

Ωράριο Γραφείου:

Πέμπτη 9/6 από τις 12:00 μέχρι τις 20:00 και Παρασκευή 10/6 από τις 10:00 μέχρι τις 20:00.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 22310 46506».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ