«Ο ΠΑΟΚ κατέθεσε πρόταση για τον Νάρεϊ» (vids)

«Ο ΠΑΟΚ κατέθεσε πρόταση για τον Νάρεϊ» (vids)

Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Κάλεντ Νάρεϊ της Φορτούνα Ντίσελντορφ και φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση για να τον κάνει δικό του.

Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση τουλάχιστον δυο εξτρέμ το φετινό καλοκαίρι, με τους Ζοσέ Μπότο και Ραζβάν Λουτσέσκου να είναι σε συνεχή επικοινωνία για τους πιθανούς στόχους.

Ένα από τα ονόματα που φέρεται να απασχολεί έντονα τον Δικέφαλο του βορρά είναι και ο Κάλεντ Νάρεϊ που αγωνίζεται στη Φορτούνα Ντίσελντορφ. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στη Γερμανία, οι Θεσσαλονικείς έχουν ψηλά στη λίστα τους τον παίκτη και φαίνεται πως έχουν καταθέσει και επίσημη πρόταση για την απόκτηση του.

Ο 27χρονος Γερμανός εξτρέμ πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, σκοράροντας 8 φορές και μοιράζοντας 15 ασίστ σε 33 παιχνίδια, ενώ το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023.

Η Φορτούνα δεν θα έλεγε «όχι» σε μια πιθανή πώληση του παίκτη, αρκεί να είχε μια ικανοποιητική πρόταση στα χέρια της. Σύμφωνα με τους Γερμανούς, ο ΠΑΟΚ είναι σε επαφές με την ομάδα του Ντίσελντορφ, αλλά δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για το ποσό που έχει καταθέσει ο Δικέφαλος του βορρά.

Ο Νάρεϊ έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τις ακαδημίες της Λεβερκούζεν, ενώ έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων και σε Ντόρτμουντ και Γκρόιτερ Φιρτ. Η Φορτούνα από την πλευρά της τον είχε αποκτήσει το περασμένο καλοκαίρι από το Αμβούργο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ