Εξελίξεις στην ΑΕΚ με Λαϊνέζ – Η απόφαση του παίκτη…

Εξελίξεις στην ΑΕΚ με Λαϊνέζ – Η απόφαση του παίκτη…

Νέα δεδομένα στο «σίριαλ» ΑΕΚ-Λαϊνέζ. Τι αναφέρουν οι Ισπανοί...

Τον μεταγραφικό της σχεδιασμό… τρέχει η ΑΕΚ, με τους ανθρώπους του δικεφάλου να απλώνουν «δίχτυα» σε όλες τις αγορές. Η προσθήκη του Μπρούνο Άλβες στο κιτρινόμαυρο οργανόγραμμα ενισχύει ακόμη περισσότερο την Ένωση, με τους Ματίας Αλμέιδα-Ράντεκ Κουχάρσκι να έχουν ήδη ξεχωρίσει κάποιες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις.

Ενα όνομα που «έπαιξε» και συνεχίζει να απασχολεί τον δικέφαλο είναι ο Ντιέγκο Λαϊνέζ. Ο νεαρός εξτρέμ βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός Μπέτις και τα δημοσιεύματα για το μέλλον του δίνουν και παίρνουν στην Ισπανία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου (football-addict), ΑΕΚ και Θέλτα χτύπησαν την… πόρτα της Μπέτις για τον 22χρονο παίκτη, όμως εκείνος δε φαίνεται ιδιαίτερα «ψημένος» τόσο με την προοπτική του δικεφάλου, όσο και με της ομάδας του Εδουάρδο Κουντέ.

Νέα σενάρια για ΑΕΚ και Λαϊνέζ: «Το μέλλον του φαίνεται ελληνικό» | to10.gr

Οπως τονίζουν οι Ισπανοί, ο Λαϊνέζ φέρεται να ψάχνεται για κάτι καλύτερο, ενώ έχει ήδη γνωστοποιήσει στον Μανουέλ Πελεγκρίνι την έντονη επιθυμία αποχώρησης από τον σύλλογο της Σεβίλλης. Άλλωστε και ο έμπειρος κόουτς δε φαίνεται να τον έχει στα πλάνα του για τη νέα σεζόν.

Η Μπέτις δείχνει διατεθειμένη να παραχωρήσει δανεικό τον νεαρό παίκτη, που θέλει να ανακτήσει τη χαμένη του αυτοπεποίθηση. Οι εκπρόσωποι του 22χρονου βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία με τη διοίκηση του ισπανικού συλλόγου, προκειμένου να βρεθεί η κατάλληλη… φόρμουλα και η επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη. Μάλιστα, όπως τονίζεται στο δημοσίευμα, ο Λαϊνέζ είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις της εθνικής Μεξικού και οι όποιες αποφάσεις για το μέλλον του θα παρθούν μετά τις 15 Ιουνίου.

Real Betis transfers: Diego Lainez, one step away from returning to Mexico

Εκτός από τους ευρωπαϊκές ομάδες και η Κλαμπ Αμερικά μπήκε στο κόλπο για την απόκτησή του, αλλά το σενάριο επιστροφής του Λαϊνέζ στο πρωτάθλημα του Μεξικού δε συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Θυμίζουμε, πως την εφετινή αγωνιστική περίοδο, ο νεαρός εξτρέμ κατέγραψε 13 συμμετοχές, ενώ βρήκε δίχτυα 2 φορές. Το όνομά του τοποθετείται στο κιτρινόμαυρο μπλοκάκι, αλλά τα νεότερα ισπανικά δημοσιεύματα, έρχονται να… ψαλιδίσουν τις ελπίδες απόκτησής του από την ΑΕΚ.

Δείτε τον Λαϊνέζ εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ