Αυτά είναι τα οικονομικά δεδομένα για Κυριάκο Παπαδόπουλο και ΠΑΟΚ

Αυτά είναι τα οικονομικά δεδομένα για Κυριάκο Παπαδόπουλο και ΠΑΟΚ

Η ρήτρα των 6,5 εκατ. ευρώ στο συμβόλαιο του Κυριάκου Παπαδόπουλου με το Αμβούργο και το συμβόλαιο μαμούθ του 26χρονου με τη γερμανική ομάδα.

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ βάζει για μια ακόμα φορά τον Κυριάκο Παπαδόπουλο η γερμανική ιστοσελίδα «MOPΟ», η οποία στο ρεπορτάζ της αναφέρει ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης ενδιαφέρεται ζεστά για την περίπτωση του 26χρόνου άσου.

Σύμφωνα με την εν λόγω ιστοσελίδα, ο κεντρικός αμυντικός αναμένεται να επιστρέψει στη βασική ενδεκάδα του Αμβούργου στον αγώνα με την Σάλκε, με την εμφάνισή του κόντρα στους «βασιλικούς μπλε» να είναι ίσως μια από τις τελευταίες του με τα χρώματα των «δεινοσαύρων».

Το συμβόλαιο του Κυριάκου Παπαδόπουλου με το Αμβούργο λήγει το καλοκαίρι του 2020, ωστόσο, θεωρείται δεδομένη η αποχώρησή του από το σύλλογο, σε περίπτωση που η ομάδα υποβιβαστεί στη δεύτερη κατηγορία. Το Αμβούργο τη δεδομένη βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και όπως όλα δείχνουν θα αποχαιρετήσει την Μπουντεσλίγκα.

Ο διεθνής αμυντικός θα είναι ένας από τους παίκτες που θα παίξουν δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι και ο ΠΑΟΚ είναι ένας από τους υποψήφιους μνηστήρες. Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος έχει ρήτρα 6,5 εκατ. ευρώ, οι απαιτήσεις του Αμβούργου, ωστόσο, αναμένεται να πέσουν αισθητά, αν υποβιβαστεί στη δεύτερη κατηγορία.

Το μεγάλο «αγκάθι» στην περίπτωση του σέντερ μπακ δεν είναι οι απαιτήσεις της γερμανικής ομάδας, αλλά το κασέ του παίκτη. Το συμβόλαιο του Παπαδόπουλου τη δεδομένη στιγμή του προσφέρει απολαβές που αγγίζουν το 1,5 εκατ. ευρώ. Ένα πόσο απαγορευτικό για τον ΠΑΟΚ.

Επίσης ένα από τα θέματα που προκύπτουν είναι αν ο παίκτης θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα ή να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό, καθώς  βρίσκεται σε μια πολύ καλή ηλικία και έχει όλα τα φόντα για να συνεχίσει σε καλύτερο πρωτάθλημα από το ελληνικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ