«Ο Ζεσούς θέλει τον Πεπέ στην Φενέρ»

«Ο Ζεσούς θέλει τον Πεπέ στην Φενέρ»

Οι Τούρκοι αποκαλύπτουν το έντονο ενδιαφέρον της Φενέρ για τον Πέπε που έκανε καλή χρονιά στην Φαμαλικάο αλλά δεν είναι στα πλάνα του Μαρτίνς.

Έχει μεγάλο σουξέ ο Ολυμπιακός στην Τουρκία και αυτό αποδεικνύεται καθημερινά.

Με την παρουσία του Ζεσούς στον πάγκο της Φενέρμπαχτσε να δημιουργεί νέα δεδομένα και να εμπλέκει παίκτες του Ολυμπιακού σε μεταγραφικά σενάρια. Τικίνιο και Μασούρας είναι δύο «ερυθρόλευκοι» που βρίσκονται στη λίστα της Τουρκικής ομάδας, με τον Βραζιλιάνο επιθετικό να είναι ιδιαίτερα γνωστός στο νέο προπονητή της Φενέρ.

Όπως ακριβώς συμβαίνει και με τον Πέπε που σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα στην γειτονική χώρα είναι ένας από τους παίκτες που θέλει να αποκτήσει ο Ζεσούς για να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή της Φενέρ. Ο Πέπε που έπαιξε στη Φαμαλικάο δανεικός και που ως γνωστόν δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Μαρτίνς και για τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Τουρκία, η Φενέρμπαχτσε ετοιμάζει πρόταση στον Ολυμπιακό για τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στους Ερυθρόλευκους, μετά το τέλος του δανεισμού του στη Φαμαλικάο.

Οι Τούρκοι δεν αναφέρονται σε κάποιο συγκεκριμένο ποσό, ωστόσο το ενδιαφέρον της Φενέρ για τον Πορτογάλο φαίνεται πως είναι υπαρκτό και μεγάλο.

Ο 25χρονος πραγματοποίησε μια πολύ παραγωγική σεζόν στην πατρίδα του, μετρώντας με τη Φαμαλικάο 5 γκολ και 6 ασίστ σε 36 συμμετοχές.

«Η Φενέρ βλέπει την περίπτωση του Πέπε ο οποίος αγωνίστηκε στη Φαμαλικάο τη σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Φενέρμπαχτσε θα κάνει πρόταση στον Ολυμπιακό για τον Πορτογάλο μέσο», αναφέρει το δημοσίευμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ