«Η Ράγιο Βαγιεκάνο στο κόλπο για Πινέδα»

«Η Ράγιο Βαγιεκάνο στο κόλπο για Πινέδα»

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στο εξωτερικό, η Ράγιο Βαγιεκάνο ενδιαφέρεται για τον Πινέδα, ενώ η Θέλτα προτιμάει ο παίκτης να παραμείνει στην Ισπανία, για να μην χάσει την αξία του.

Έναν ακόμα ανταγωνιστή στη μάχη για την απόκτηση του Ορμπελίν Πινέδα φαίνεται πως απέκτησε η ΑΕΚ, καθώς σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τις τελευταίες ώρες στην Ισπανία, η Ράγιο Βαγιεκάνο ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 26χρονου μέσου της Θέλτα.

Ο Ορμπελίν Πινέδα δεν θα συνεχίσει στην Θέλτα, καθώς δεν υπολογίζεται από τον τεχνικό της ισπανικής ομάδας, αλλά δεν φαίνεται διατεθειμένος να επιστρέψει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Θέλει να κυνηγήσει το… ευρωπαϊκό όνειρο, όπως τονίζουν χαρακτηριστικά οι Ισπανοί, με την Ράγιο Βαγιεκάνο να έχει μπει δυναμικά στο κόλπο της απόκτησής του.

«Μετά την ΑΕΚ, μια ακόμα ευρωπαϊκή ομάδα ενδιαφέρεται για τον Ορμπελίν Πινέδα. Ο λόγος για την Ράγιο Βαγιεκάνο, η οποία ψάχνει παίκτες για να αναβαθμίσει το ρόστερ της ενόψει της νέας σεζόν. Ο αθλητικός διευθυντής της Ράγιο, Νταβίντ Κομπένο, έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του 26χρονου και τον έχει σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική του λίστα. Η Θέλτα προτιμάει ο Μεξικανός να μείνει στην Ισπανία, για να μην χάσει την αξία του. Όλα, όμως, θα ξεκαθαρίσουν το επόμενο διάστημα, όταν παρθεί η τελική απόφαση για το μέλλον του Ορμπελίν Πινέδα, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την Θέλτα μέχρι το 2027», αναφέρουν μεταξύ άλλων στην Ισπανία για τον μέσο της ομάδας από το Βίγκο.

Υπενθυμίζουμε ότι η Θέλτα τον απέκτησε τον περασμένο Ιανουάριο από την Κρυζ Αζούλ, ενώ στο δεύτερο μισό της σεζόν πραγματοποίησε 7 συμμετοχές με την ισπανική ομάδα, μένοντας στον αγωνιστικό χώρο όμως για 93 λεπτά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ