«Στο… κόλπο για Λάριν ο Ολυμπιακός, τον θέλουν Τότεναμ και Γουέστ Χαμ»

«Στο… κόλπο για Λάριν ο Ολυμπιακός, τον θέλουν Τότεναμ και Γουέστ Χαμ»

Ο Ολυμπιακός εμπλέκεται και πάλι σε σενάρια για την απόκτηση του Κάιλ Λάριν, όμως οι Άγγλοι βάζουν γερά στο παιχνίδι και τις Τότεναμ και Γουέστ Χαμ.

Ο Κάιλ Λάριν έμεινε ελεύθερος από την Μπεσίκτας και τα σενάρια δίνουν και παίρνουν τόσο από την Τουρκία, αλλά και από την Αγγλία, πως απασχολεί έντονα τον Ολυμπιακό.

Ο Καναδός εξτρέμ φέρεται σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού να αποτελεί τον βασικό στόχο των πρωταθλητών Ελλάδας για τα άκρα της επίθεσης, χωρίς όμως να υπάρχει προς το παρόν κάποια εξέλιξη στην περίπτωση του.

Ο Λάριν αποχώρησε από την Τουρκία και αρκετές ομάδες ενδιαφέρονται για την απόκτηση του. Σύμφωνα με δημοσίευμα του «hitc.com», ο Ολυμπιακός είναι μια από τις ομάδες που είναι γερά στο «κόλπο» για να τον κάνει δικό του, όμως δεν «παίζει» μόνος του, αφού υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από την Premier League.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι ερυθρόλευκοι έχουν να ανταγωνιστούν για την υπογραφή του Λάριν τις Τότεναμ και Γουέστ Χαμ, που επίσης τον θέλουν, ενώ εκτός από αυτές την περίπτωση του κοιτάζουν και η Φιορεντίνα με την Μπασακσεχίρ.

Σύμφωνα με όσα λένε στο Νησί λοιπόν, οι Πειραιώτες φέρονται αποφασισμένοι να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια για να τον κάνουν δικό τους, μολονότι οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του. Ο λόγος είναι ότι τόσο η Τότεναμ αλλά και η Γουέστ Χαμ παρακολουθούν στενά τον Λάριν, ενώ και ο ίδιος όπως αναφέρεται φαίνεται πως προτιμάει μια πιθανή μεταγραφή στην Premier League.

Ωστόσο, σε πρώτη φάση ο Λάριν ζητάει συνεχώς χρόνο για να αποφασίσει για το μέλλον του. Είναι προφανές ότι θέλει να ζυγίσει όλες τις προτάσεις που θα έχει στα χέρια του μετά το τέλος των υποχρεώσεών του με την Εθνική ομάδα, έτσι ώστε να κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή για την καριέρα του.

Και το πιο σημαντικό είναι ότι θέλει να αγωνίζεται αρκετά στην επόμενη ομάδα του και λόγω του Μουντιάλ στο Κατάρ, όπου ο Καναδάς βρίσκεται κανονικά, με τον Λάριν να θέλει να είναι στην αποστολή. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Καναδός εξτρέμ τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Μπεσίκτας είχε 37 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας 8 φορές και δίνοντας και 1 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ