Μαντί Καμαρά: «Ο Ολυμπιακός μού έδωσε τα πάντα – Δεν κλείνω καμία πόρτα»

Μαντί Καμαρά: «Ο Ολυμπιακός μού έδωσε τα πάντα – Δεν κλείνω καμία πόρτα»

Ο Μαντί Καμαρά μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Ολυμπιακό, άφησε τα πάντα ανοιχτά για το μέλλον του, ενώ αποθέωσε και τον Γιάγια Τουρέ.

Ο Μαντί Καμαρά παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη και αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι οι ερυθρόλευκοι του προσέφεραν τα πάντα. Ο Αφρικανός μέσος μίλησε με κολακευτικά λόγια για τους Πειραιώτες υπογραμμίζοντας πως του έδωσαν τα πάντα όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στην ομάδα.

Ακόμα, ο Καμαρά σχολίασε τα σενάρια σχετικά με το μέλλον του και ξεκαθάρισε πως δεν κλείνει καμία πόρτα, αφήνοντας τα πάντα ανοιχτά, ενώ δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για τον Γιάγια Τουρέ, με τον οποίο ήταν συμπαίκτες για μερικούς μήνες στον Ολυμπιακό, λέγοντας πως ήταν ένα είδωλο για εκείνον.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο RFI:

«Είμαι χαρούμενος για τον Ολυμπιακό γιατί κατακτήσαμε το ελληνικό πρωτάθλημα. Αλλά δεν μπορέσαμε να υλοποιήσουμε όλους τους στόχους που θέσαμε στο ξεκίνημα της περιόδου. Μια νέα σεζόν πρόκειται να ξεκινήσει με ακόμη περισσότερους στόχους για να επιτύχουμε» τόνισε ο Αφρικανός μέσος και συνέχισε: «Ο Ολυμπιακός είναι ένας σύλλογος που μου έδωσε τα πάντα. Με βοήθησε σε περιόδους που είχα πραγματικά ανάγκη να παίξω, όπως με την συμμετοχή στο Champions League ή στο Europa League. Η παρουσία σε αυτούς τους αγώνες ήταν ένα όνειρο για μένα.

Όμως, ποτέ δεν ξέρεις τι επιφυλάσσει το μέλλον και δεν κλείνω καμία πόρτα ακόμα. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι ότι είμαι στον Ολυμπιακό και είμαι χαρούμενος. Μετά, αν υπάρχουν άλλα πρότζεκτ που μου έρχονται και είναι πραγματικά ενδιαφέροντα για εμένα και το μέλλον μου, γιατί όχι; Οι στόχοι του συλλόγου όμως με παρακινούν, δηλαδή να κερδίζω το πρωτάθλημα κάθε χρόνο, να φτάνουμε στη φάση των 16 ή ακόμα και στα προημιτελικά στα ευρωπαϊκά κύπελλα.

Ο Γιάγια Τουρέ ήταν για μένα είδωλο από μικρός. Αλλά ποτέ δεν θα φανταζόμουν ότι μια μέρα θα μοιραζόμουν τα ίδια αποδυτήρια με εκείνον στον Ολυμπιακό. Μείναμε σε επαφή και μου δίνει καλές συμβουλές. Ελπίζω να έχω μια επιτυχημένη καριέρα σαν τη δική του».

Για τη μη κλήση του στην Εθνική Γουινέας, ο Μαντί Καμαρά, τόνισε: «Φυσικά και μου λείπει, όπως μπορεί να λείπει σε οποιοδήποτε παίκτη που ονειρεύεται να εκπροσωπήσει το έθνος του. Το πιο σημαντικό όμως είναι να βλέπουμε την εθνική ομάδα να βελτιώνεται μέρα με τη μέρα. Σε ό,τι με αφορά, πρέπει να φροντίσω να επιστρέψω και να βρω τους συμπαίκτες μου.

Είμαι πραγματικά απογοητευμένος που δεν είμαι στην εθνική ομάδα, αλλά αυτές είναι επιλογές του προπονητή και σέβομαι τις επιλογές του. Και θα συνεχίσω να ενθαρρύνω τους συμπαίκτες μου στην επιλογή, ώστε να έχουν καλή απόδοση σε κάθε παιχνίδι. Δεν νομίζω ότι υπάρχει ένταση ανάμεσα σε εμένα και τον προπονητή. Γιατί πριν γίνει προπονητής ήταν εκεί για μένα. Είχαμε τηλεφωνική επαφή συνέχεια και μου έδινε συμβουλές. Τώρα που είναι προπονητής δεν νομίζω ότι θα υπάρξουν εντάσεις. Θα το ξαναπώ: το πιο σημαντικό τώρα είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Και αν με καλέσει, γιατί να μην απαντήσω στο κάλεσμά του, για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της; Φυσικά και είμαι διαθέσιμος. Περιμένω να με πάρει τηλέφωνο ο προπονητής να έρθω να βοηθήσω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ