Νέο δημοσίευμα για Ολυμπιακό και Μιλιβόγεβιτς στην Αγγλία (pic)

Νέο δημοσίευμα για Ολυμπιακό και Μιλιβόγεβιτς στην Αγγλία (pic)

Οι Βρετανοί επιμένουν ότι ο Ολυμπιακός είναι μια από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Σέρβο μέσο, που έχει χάσει τη θέση του στην 11άδα της Κρίσταλ Πάλας.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στην Αγγλία για τον Ολυμπιακό και τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς, με τον Βρετανό δημοσιογράφο της «Daily Express», Ράιαν Τέιλορ, να γράφει στο twitter ότι οι Ερυθρόλευκοι είναι μια από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Σέρβο μέσο.

«Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται να υπογράψει ξανά τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς», ανέφερε στο μήνυμά του ο Βρετανός για τον 31χρονο μέσο, ο οποίος έχει χάσει τη θέση του στη βασική 11άδα της Κρίσταλ Πάλας και είναι πιθανό να αποχωρήσει από τη βρετανική ομάδα. Αξίζει  να σημειώσουμε, πάντως, ότι ο έμπειρος άσος έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που γράφουν οι Βρετανοί για το ενδεχόμενο επιστροφής του Λούκα Μιλιβόγεβιτς στον Ολυμπιακό, στον οποίο αγωνίστηκε για 2.5 χρόνια (σ.σ από το καλοκαίρι του 2014 έως τον Ιανουάριο του 2017) έχοντας συνολικά 94 συμμετοχές, με 15 γκολ και 7 ασίστ.

Πέρσι, ο έμπειρος άσος αγωνίστηκε σε 20 αναμετρήσεις με την Κρίσταλ Πάλας, αλλά στα περισσότερα ματς έπαιξε ως αλλαγή, μένοντας στον αγωνιστικό χώρο 911 λεπτά. Συνολικά, με τη φανέλα της βρετανικής ομάδας έχει 177 συμμετοχές, με 28 γκολ και 6 ασίστ, αλλά από τη στιγμή που ανέλαβε την ομάδα ο Πατρίκ Βιεϊρά έχασε τη θέση του στην 11άδα.

Δείτε το σχετικό… τιτίβισμα για τον Σέρβο και τον Ολυμπιακό:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ