Παναθηναϊκός: Ανακοινώνεται την Τρίτη ο Γκάνεα

Παναθηναϊκός: Ανακοινώνεται την Τρίτη ο Γκάνεα

Ο Ρουμάνος αμυντικός πέρασε τα ιατρικά τεστ και το πρωί της Τρίτης (14/6) θα ανακοινωθεί από το Τριφύλλι.

Ετοιμος να ανακοινώσει τη δεύτερη φετινή του μεταγραφή είναι ο Παναθηναϊκός, με τον Κρίστιαν Γκάνεα να ακολουθεί τον δρόμο του Γιούρι Λοντίγκιν και να ντύνεται στα πράσινα.

Ο Ρουμάνος αμυντικός σήμερα πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και το πρωί της Τρίτης (14/6) αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα από το Τριφύλλι.

Το συμβόλαιο του 30χρονου μπακ είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2024, με τον Παναθηναϊκό να ενισχύει τα άκρα του με έναν πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή. Ο Κρίστιαν Γκάνεα, όπως και ο Λοντίγκιν, θα βρίσκονται κανονικά στην πρώτη συγκέντρωση του Τριφυλλιού για τη νέα αγωνιστική περίοδο, που έχει προγραμματιστεί για την επόμενη Δευτέρα (20/6) στο «Γ. Καλαφάτης».

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ρουμάνου, οι Πράσινοι πλέον φουλάρουν για να καλύψουν τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ τους, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τους ανθρώπους του συλλόγου, προκειμένου να γίνουν οι καλύτερες δυνατές επιλογές στο μεταγραφικό παζάρι.

Στόχος του πολύπειρου προπονητή του Τριφυλλιού είναι ο Παναθηναϊκός να ενισχυθεί με παίκτες που θα τον βοηθήσουν να ανέβει επίπεδο και θα τον βοηθήσουν στη δύσκολη χρονιά που έχει μπροστά του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ