«Βόμβα» Ντιόπ ψάχνει ο Άρης

«Βόμβα» Ντιόπ ψάχνει ο Άρης

Την περίπτωση του Πάπε Σέικ Ντιόπ εξετάζει ξανά ο Άρης.

Μεταγραφική… βόμβα με Πάπε Σέικ Ντιόπ ψάχνεται να πυροδοτήσει ο Άρης.

Το όνομα του 24χρονου χαφ βρίσκεται ξανά στο τραπέζι των συζητήσεων για τους «κιτρίνους» του Μπούργος, που σκανάρουν την αγορά για διάφορους μεταγραφικούς στόχους.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης προσπάθησε ανεπιτυχώς και τον Γενάρη να τον κάνει δικό της, με το deal να χαλάει κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Λίγους μήνες μετά, ο Ντιόπ βρίσκεται και πάλι στην κιτρινόμαυρη λίστα. Και μάλιστα πολύ ψηλά. Πλέον ο 24χρονος μέσος είναι ελεύθερος και ο Άρης εξετάζει τα δεδομένα της υπόθεσής του, ενώ σήμερα αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για τις τελικές συζητήσεις.

Ο Πάπε Σέικ προέρχεται από μια άγονη σεζόν στη διάρκεια της οποίας μέτρησε μόλις μία συμμετοχή. Γενικώς η συνεργασία του με τη Λιόν δεν κύλησε έτσι όπως ο ίδιος είχε φανταστεί πριν από περίπου πέντε χρόνια όταν η γαλλική ομάδα επένδυσε το ποσό των 10.000.000 ευρώ για την απόκτηση των δικαιωμάτων του από τη Θέλτα. Στην παρθενική σεζόν του με τον γαλλικό σύλλογο μέτρησε λίγα ματς με την πρώτη ομάδα, στη δεύτερη είχε αναβαθμισμένο ρόλο για να ακολουθήσουν οι δανεισμοί του σε Θέλτα και Ντιζόν.

Αξίζει να σημειωθεί, πως είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Σενεγάλης, αλλά διαθέτει ισπανικό διαβατήριο (έχει παίξει στις μικρές εθνικές της Ισπανίας), αφού εκεί μεγάλωσε αρχίζοντας το ποδόσφαιρο ως ερασιτέχνης, στην Μοντανιέρος.

Δείτε τον Ντιόπ εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ