Ολυμπιακός: Με Ελ Αραμπί και Βαλμπουενά η πρώτη προπόνηση (pics)

Ολυμπιακός: Με Ελ Αραμπί και Βαλμπουενά η πρώτη προπόνηση (pics)

Στον Ρέντη και ο Αβραάμ αλλά και πέντε «δανεικοί».

Ξεκίνησε η προετοιμασία του Ολυμπιακού. Και σίγουρα έχει ενδιαφέρον, έστω σημειολογικό ότι στην πρώτη προπόνηση ήταν εκεί και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί αλλά και ο Ματιέ Βαλμπουενά.

Οι δύο πολύπειροι άσοι που ακόμη δεν έχουν (τυπικά όπως φαίνεται) ανανεώσει τα συμβόλαια τους για τη νέα σεζόν. Βεβαίως τα τρέχοντα συμβόλαια ολοκληρώνονται την τελευταία ημέρα του Ιούνη, άρα από τη στιγμή που κλήθηκαν θα έπρεπε να είναι εκεί. Προφανώς όμως η παρουσία τους δείχνει ότι και οι δύο είναι πια μια υπογραφή μακριά από την παραμονή τους. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο που με τη σειρά του ήταν στο σημερινό πρώτο κάλεσμα του Πέδρο Μαρτίνς για την αφετηρία της season 5. Τον ιστορικό αρχηγό των πρωταθλητών που πρώτη φορά έκανε προετοιμασία με τον Ολυμπιακό το μακρινό 2008 (είχε ενταχθεί απευθείας στο Ζέεφελντ μετά την μεταγραφή του από τον Άρη).

Ποιοι άλλοι ήταν εκεί, σήμερα στο πρώτο ραντεβού στον Ρέντη με την παρουσία τους να προκαλεί θέμα συζήτησης; Συνολικά πέντε ποδοσφαιριστές που πέρσι είχαν δοθεί δανεικοί. Πιο συγκεκριμένα ο Αχμέντ Χασάν, ο Γιάννης Μασούρας, ο Νίκολα Τσούμιτς, ο Λεονάρντο Κούτρης και ο Λαζάρ Ραντζέλοβιτς. Όπως ήταν εκεί και μια σειρά από νεαρούς της ομάδας Β΄ που κλήθηκαν σε πρώτη φάση για να καλύψουν το κενό των πολλών απόντων ελέω των εθνικών ομάδων.

Δείτε την ανάρτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός στα social media:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ