«Η Τρακτόρ θέλει Ανσαριφάρντ και Χατζισαφί»

«Η Τρακτόρ θέλει Ανσαριφάρντ και Χατζισαφί»

Ιρανικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Τρακτόρ για τους δύο ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, Καρίμ Ανσαριφάρντ και Εχσάν Χατζισαφί.

Η ΑΕΚ φαίνεται πως έχει… πέραση στο Ιράν. Και είναι απολύτως φυσιολογικό, αφού έχει στο ρόστερ της τρεις Ιρανούς. Ο λόγος για τους Μιλάντ Μοχαμαντί, Καρίμ Ανσαριφάρντ και Εχσάν Χατζισαφί.

Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα από ιρανικά ΜΜΕ λοιπόν, οι δύο τελευταίοι, φέρεται να βρίσκονται στη λίστα της Τρακτόρ, που ψάχνει στην αγορά για νέο προπονητή. Βρέθηκε κοντά στην πρόσληψη του Ερτουγρούλ Σαγλάμ, όμως δεν προέκυψε συμφωνία και τώρα στρέφεται στον Κουρμπάν Μπερντίγιεβ.

Όπως και να ‘χει, όταν οριστικοποιηθεί η συμφωνία με τον νέο προπονητή, θεωρείται δεδομένο πως θα γίνει κίνηση για τους δύο ποδοσφαιριστές της Ένωσης. Ωστόσο, καμία από τις δύο περιπτώσεις δεν είναι εύκολη.

Αυτό γιατί από τη μία ο Ανσαριφάρντ θα φύγει από την ΑΕΚ, αλλά θέλει να συνεχίσει στην Ελλάδα λόγω της συζύγου του, ενώ ο Χατζισαφί φαίνεται να υπολογίζεται από τον Ματίας Αλμέιδα εν όψει της νέας σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ