Τέλος από τον Ατρόμητο ο Ούμπιδες (pic)

Τέλος από τον Ατρόμητο ο Ούμπιδες (pic)

Την απόφαση να αποχωρήσει από τον Ατρόμητο γνωστοποίησε ο Χαβιέρ Ούμπιδες.

Πρόκειται για έναν ιδιαίτερο ποδοσφαιριστή και έναν από τους πιο σημαντικούς της σύγχρονης ιστορίας του Ατρόμητου. Ο Χαβιέρ Ούμπιδες έχει καταφέρει να συνδέσει το όνομα του με την ιστορία του Ατρόμητου όσοι λίγοι ποδοσφαιριστές.

Έναν χρόνο μετά το «αντίο» του ως ποδοσφαιριστής, ο «Ούμπι» αποφάσισε να βάλει οριστικό φινάλε στη θητεία του στην ομάδα του Περιστερίου. Ο Αργεντινός που είχε αναλάβει το πόστο του συντονιστή ποδοσφαιρικού τμήματος, ανακοίνωσε μέσα από τα social media την απόφαση του να αποχωρήσει από τον Ατρόμητο, ρίχνοντας έτσι τους τίτλους τέλους…

Αναλυτικά:

«Μου είναι πολύ δύσκολο να αποχαιρετιστώ αλλά δεν θέλω να το κάνω συναισθηματικό, να ξέρετε οτι είναι μια προσωπική απόφαση. Μακάρι η ζωή να μας βρει ξανά στον ίδιο δρόμο και να μπορέσουμε να έχουμε τον αποχαιρετισμό όπως αξίζουμε, μέσα στο γήπεδο… Να συνεχίζετε να παλεύετε για έναν Ατρόμητο κάθε μέρα καλύτερο και πιο δυνατό. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον πρόεδρό μας τον κύριο Σπανό και εσάς για την αγάπη και τον σεβασμό σας… Hasta siempre»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ